Lana Sulhav om relationen till Erik Elias Ekström efter Idol 2021

erik elias och lana i idol 2021

Lana Sulhav kom på en fjärdeplats i årets Idol.
Hon var mycket uppskattad under säsongens gång och har även fått en nära relation till en annan deltagare.
Nu berättar hon för Hänt om tacksamheten över Erik Elias.
– Han är en av de mest genuina, säger Lana.
Så jobbar Idol-Lana med sin scenskräck under tävlingen
Slå på ljud

Idol 2021 står inför finalen. De två som tävlar mot varandra om vinsten är Jacqueline Mossberg Mounkassa och Birkir Blær.

Deltagaren Lana Sulhav medverkade även i programmet, hon kom långt och slutade på en fjärde plats, och visst har hon kommit nära vissa deltagare mer än andra. För nu ger hon svar på hur hennes relation till deltagaren Erik Elias Ekström är.

Lana Sulhav om sin resa i Idol – berättar om rädslorna

Lana började sin resa i Idol med scenskräck. När hon mötte juryn för första gången skakade hon på rösten och kunde knappt framföra en låt.

Under säsongens gång har hon utvecklats enormt, något hon dessutom fått höra av såväl jury som tittare. Scenskräcken är som bortblåst. Efter att Lana åkt ut Idol gjorde hon ett känslosamt inlägg på sociala medier om sin resa, hon beskrev bland annat att hon alltid varit rädd för att göra fel.

”Jag har alltid varit rädd för att göra fel. Vara fel. Bli fel.Min största rädsla i denna tävling var att jag inte skulle sjunga tillräckligt bra, råka sjunga falskt, missa text eller få en panikattack på scen eller bara vara allmänt ”otillräcklig”. Och, Allt jag var rädd för hände…och kommer fortsätta hända”, skriver hon.

I inlägget fortsätter Lana med att berätta om resan i Idol och att hon är stolt över sin medverkan i tävlingen. Hon beskriver även att hennes största dröm är att leva fullt ut och få göra det hon älskar, vilket är musik.

”Jag har lärt mig att det är viktigt att acceptera mig själv även om jag gör fel, vara nyfiken på att förstå, ta hjälp av andra och vara snäll mot andra men främst mot mig själv”.

Lana Sulhav om relationen till Erik Elias: ”Är så tacksam”

Någon Lana kommit extra nära under tävlingen är deltagaren Erik Elias, som även han fångat många tittares hjärtan. Häromdagen la duon upp en kärleksfull bild på Instagram och för Hänt berättade då Erik Elias Ekström om relationen med Lana.

Idol är känt för att skapa relationer för livet och när Hänt når Lana berättar hon att de är goda vänner idag och att hon är tacksam över Erik Elias.

– Jag är så tacksam att jag fått dela denna resa med honom! Han är en av de mest genuina och omtänksamma personerna jag träffat, så otroligt genomgod och en otrolig konstnär. Är så tacksam att jag kan kalla honom min vän, säger Lana.

LÄS OCKSÅ: Lana Sulhav lämnar Sverige efter Idol – ska till pojkvännen

LÄS OCKSÅ: Idol-Lana Sulhav om relationen till de andra deltagarna

FOTO: Pontus Lundahl/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN