LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Kishtis hemliga sorg – därför sprack äktenskapet med maken

26 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Kishti Tomita har länge kämpat för att bli mamma. Nu berättar ”Idol”-profilen om sin stora sorg över den ofrivilliga barnlösheten.
Annons

Under flera år var hon en av Sveriges mest omdiskuterade tv-profiler. När Kishti Tomita, 53, gjorde entré i “Idol”-juryn för första gången 2004 skapade hon rubriker över hela landet. Många hade åsikter om den rödhåriga sångcoachen som ärligt, passionerat och kritiskt sa till de unga sökande exakt hur bra eller dåligt de sjöng.

Men bakom det till synes hårda yttre har Kishti Tomita också dragits med en egen, tuff kamp. I många år har “Idol”-profilen längtat efter att bli mamma, men har inte kunnat få barn. Nu berättar hon också öppenhjärtigt att den gemensamma barnlösheten var en bidragande orsak till att hennes äktenskap med ex-maken Takeji Tomita, 75, kraschade.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– När man vill ha barn, längtar efter barn, så är det inte en biologisk klocka. Det är en biologisk härdsmälta, en enorm smärta, universum som kraschar, säger hon till Aftonbladet Söndag.

Kishti Tomita har varit gift fyra gånger och längtan efter att få bli mamma har varit stor. Under många år tog kampen över hennes liv och hon har undersökt möjligheterna att få adoptera, både i relation och ensam. Men tv-profilen har insett att den vägen till ett barn är alldeles för lång och för svår. I dag har hon gett upp tankarna på att bli mamma.

Annons

– I dag kan jag se allt det jag har, allt i mitt liv som är väldigt bra. Men processen har varit svår, kanske är det lättare att erkänna hur svår när man har kommit ur den, när hormonerna har lagt sig lite. Men säg inte det till en kvinna som är mitt uppe i det – då känns det som att livet rinner ur en med varje mens, säger hon till tidningen.

I dag är Kishti Tomita singel. Hon har goda relationer till sina ex-makar, speciellt med Takeji, och tror fortfarande på kärleken.

– Nu känns det bra. Det var bäst det som skedde. Man ska tro på kärleken, men jag tror att det borde vara svårare att gifta sig. Man måste samtala om sina ”dealbreakers”, även om det är svårt när man är i ett passionerat lyckorus, säger hon.

Kishti Tomita är inte den enda i årets “Idol”-jury, som förutom henne består av Anders Bagge, 49, Nikki Amini, 31, och Alexander Kronlund, 45, som är ofrivilligt barnlös. Också Anders Bagge har flera gånger öppet berättat om sina pappadrömmar och sin stora längtan efter ett barn som aldrig har kommit.

Foto: IBL

Annons