LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Kishtis chock – pinsamma missen under mötet med världsstjärnan

22 aug, 2017 
AvLinda-Marie Nilsson
Här är galna pranket som kommer att gå till ”Idol” historia. I kvällens avsnitt låter Anders Bagge nämligen en förklädd Anastacia göra audition – men världsstjärnan får totalnobben av en ovetande Kishti Tomita.
Annons

Anders Bagge, 49, i årets Idol-jury är inte bara musikexpert i tv, utan också en världskänd låtskrivare som jobbat med stjärnor som  Céline Dion, 49, och  Jennifer Lopez, 47. I samband med årets auditionturné så arbetade han också med artisten Anastacia, 48, och spelade in låtar till hennes nya skiva i hans studio i Stockholm.

I kvällens avsnitt passar han också på att pranka sina jurykollegor Nikki Amini, 31, Alexander Kronlund, 45, och Kishti Tomita, 53, med hjälp av världsstjärnan, som är känd för superhits som ”Left outside alone” och “I’m outta love”. Utklädd till oigenkännlighet låter han nämligen Anastacia stiga in i juryrummet och göra en audition.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det här kommer att bli spännande. Jag och Anastacia har jobbat ihop väldigt länge och känner varandra väldigt bra. Hon har extremt mycket humor och är en fruktansvärt bra skådespelare. Vi ska se om någon av de andra kommer att komma på att det faktiskt är Anastacia och vem som gör det först, säger Anders Bagge i programmet.

Annons

Men den som trodde att jurymedlemmarna direkt skulle fatta att det är en världsstjärna som står framför dem tror fel. Trots att hon sjunger sin egen låt “I’m outta love”, så känner varken Kishti Tomita eller Alexander Kronlung igen henne – och totaldissar henne.

Bland annat säger Kishti att det är ”alldeles för sent” för 48-åriga världsstjärnan att bli artist och menar också att hon är  ”för nervös” för den här branschen.

– Jag tycker att du har en extrem talang och du låter nästan som Anastacia. Men bara nästan. Men du har inte det som krävs. Du är alldeles för nervös och det är på tok för sent för dig att vara med i “Idol”, säger Kishti i programmet.

De hårda orden får Anastacia att lämna rummet i fejkade tårar. Och det är först efteråt, när juryn sitter utanför rummet och diskuterar inspelningarna, som det galna pranket uppdagas. Då dyker nämligen Anastacia upp igen utan utklädnad – och konfronterar Kishti.

Annons

– Hej på er. Var det någon som sjöng min låt förut? Är det alldeles för sent för mig? säger hon till Kishti, som tappar hakan och skriker rakt ut.

Efteråt är Anders Bagge mycket nöjd med sitt lyckade prank.

– Jag förstår inte att Kishti som är sångpedagog inte kände igen henne. Hon borde ha klockat att “du är Anastacia, det finns bara en”. Det där var ett gyllene prank, säger han och skrattar.

Här lurar Anastacia Idol-juryn – klär ut sig till deltagareBrand logo
Här lurar Anastacia Idol-juryn – klär ut sig till deltagare

Se hela pranket och fler auditions i kvällens “Idol” 20.00 på TV4.

Annons