Kishti Tomita i tårar efter Dao Di Ponzianos Idol-framträdande

Kishti Tomita i tårar av Dao Di Ponzianos framträdande i Idol 2019.

Dao Di Ponziano hänförde hela Idol-studion med sin version av Coldplays Fix you i den femte fredagsfinalen. Och berörd blev även jurymedlemmen Kishti Tomita som brast ut tårar.
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de
Slå på ljud

Dao Di Ponziano, 18, möttes av hyllningar från samtliga jurymedlemmar efter sitt framträdande i fredagens Idol på TV4. Med temat ”Tack för allt, England” valde hon att ta sig an låten Fix you av den brittiska gruppen Coldplay. Redan innan hon gick upp på scenen siade jurymedlemmen Kishti Tomita, 55, om att balladen kunde frambringa tårar om Dao fick till sången och sitt framträdande på rätt sätt.

Och visst kom tårarna hos Kishti Tomita. Efter Dao Di Ponzianos känslosamma framträdande brast hon ut i gråt, vilket kollegan tillika jurymedlemmen Nikki Amini, 35, uppmärksammade. Längs kinderna rann tårarna ner på Kishti, som var märkbart imponerad av Daos insats.

– Wow, wow, wow, sa Kishti Tomita i programmet.

Anders Bagge: Något av det bästa under mina år i Idol

Men Kishti Tomita var inte den enda av jurymedlemmarna som hänfördes av Dao Di Ponzianos känslosamma version av Fix you. Alexander Kronlund, 47, blev även han mållös av framträdandet, men fick sedan fram ett par ord om vad han tyckte om Daos sång och framträdande.

– Det är helt enkelt så här; du har aldrig känt dig så mycket som en vinnare som just nu, sa han och följdes upp av Anders Bagge, 51:

– Jag kan säga så här att ikväll är du en så tydlig artist. Det här ett av de här momenten jag kommer att… när de frågar mig så här ”vilka är de bästa momenten under dina tio år?”. Det här kommer vara ett av dem, sa Anders Bagge.

Orden från juryn väckte känslor även hos Dao Di Ponziano, som också hon fick torka ögonen från tårar av lycka.

– Jag är stolt över mig själv och det var det här jag ville visa. Jag tackar så mycket till publiken, definitivt, det är ni som ger mig styrka, sa Dao Di Ponziano innan hon gick av scenen.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN