LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Katia Mosallys ärliga ord om avhoppet i Idol: ”Alla pallar inte trycket”

29 sep, 2023 
Katia Mosally är en del av juryn i Idol 2023.
Till Hänt berättar hon nu om ett av avhoppen som skedde tidigt i säsongen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Katia Mosallys avslöjande om kärlekslivet: ”Tinder i USA är inte som Tinder i Sverige”Brand logo
Katia Mosallys avslöjande om kärlekslivet: ”Tinder i USA är inte som Tinder i Sverige”

Idol 2023 är tillbaka och i fullgång. Den direktsända kvalveckan börjar närma sig sitt slut och efter det har vi de efterlängtade fredagsfinalerna att se fram emot!

Men vägen till kvalveckan har varit lång och inte helt lätt för alla. En av deltagarna som vi fick följa lite tidigare under säsongen var Noa del Castillo, 28, Noa tog sig hela vägen till solosången men valde strax därefter självmant att hoppa av.

Nu delar jurymedlemmen Katia Mosally med sig av sina åsikter om avhoppet.

Noa del Castillo hoppade av Idol 2023 – egna orden om händelsen

När Hänt pratade med Noa under tiden som avhoppet sändes berättade han den verkliga anledningen bakom.

– När vi körde a capellan så var jag jävligt bra, det var synd att de klippte bort det för där maxade jag. Sen gick jag vidare till duetterna då gick vi också vidare sen kom jag till solosången och där tog vi oss också vidare men när jag gick vidare så valde jag faktiskt att åka hem, sa Noa då och fortsatte:

Annons

– Jag var inte på mitt bästa humör i det läget. Det var så mycket ångest i lokalerna, många mådde dåligt och var ledsna. Det var mycket tyngd och lite glädje. Det var det som fick mig att hoppa av och åka hem för jag kände att folk inte mådde så bra där. Det var kanske synd att jag inte hade sett programmet innan för jag visste inte vad jag väntade mig. Jag visste inte hur det skulle vara riktigt.

Katia Mosallys ord om avhoppet i Idol 2023: ”Alla pallar inte”

I programmet gick avhoppet obemärkt förbi och tittarna fick därmed inte se programledarnas reaktioner. Men när Hänt pratar med Katia berättar hon sin syn på det hela.

Är det vanligt förekommande att deltagarna hoppar av så?

– Det skulle jag inte säga. Och jag vet att... Alltså vi tyckte det var jättesynd att han hoppade av, säger hon och fortsätter:

– Vi hade ju tänkt ta honom vidare för vi tyckte att han var så duktig. Men det här är ju också en tävling där man måste visa vad man går för och alla pallar inte trycket.

FOTO: Karin Törnblom/TT / TV4Play

Annons