ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

15 sep, 2022 
Johanna Lind Bagge och Anders Bagge
Anders Bagges fru Johanna Lind Bagge finns alltid med och stöttar under Idol-inspelningarna.
För Hänt berättar hon nu att hon kan se att Anders ibland blir överkörd av kollegorna.
– Det är fyra starka individer som sitter där, säger Johanna till Hänt.
Annons
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

Anders Bagge, 54, hade känt Johanna Lind Bagge, 50, i många många år innan kärlek plötsligt uppstod. Paret blev stormförtjusta i varandra och år 2018 blev de äkta makar. Idag syns de båda ständigt i olika tv-program och just nu är Johanna aktuell som en av deltagarna i Mullvaden.

– Det var bland det roligaste jag har gjort, jag är för utmaningarna det är det som är min grej. Ju värre, desto bättre, nästan så att det är på kanten att man klarar det och klarar livet i behåll. Men jag är riktigt urkass på att ljuga, säger Johanna till Hänt.

Johanna visar upp en ny sida av sig själv: ”Älskar allt som är farligt”

I programmet tror hon att tittarna kommer att få se en helt ny sida av henne, som inte så många känner till.

Annons

– De som känner mig säger att jag inte är klok. Jag älskar allt som är farligt, läskigt och så vidare. Där hjärtat åker upp i halsgropen. Det sista jag är egentligen är den här glamour-biten som många tror, jag är mer så att jag hoppar fallskärm eller jag skulle kanske hoppa bungyjump tio gånger. Det är mer min grej så där kommer man att få se en annan sida tror jag.

Hustruns känslor över Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

Det är inte bara Johanna som är högaktuell i tv-rutan, även maken Anders är i fullgång med Idol 2022.

– Anders är som sagt var igång med Idol här va och det där går ju bara på rutin och det är alldeles underbart. Det är en tradition som man ser fram emot varje fredag, då det börjar. Det gör han med bravur, säger Johanna.

Annons

Kan du anse att Anders ibland blir överkörd av de andra jury-medlemmar då han är så snäll?

– Anders är snäll men ja om han blir överkörd av de andra i juryn? Ja det kan jag se att han blir ibland. Men det är fyra starka individer som sitter där och de gör de för att de är just starka individer och har åsikter, så det är nog inte bara Anders som bli överkörd ibland. Utan alla blir nog lite det mer eller mindre tror jag faktiskt.

FOTO: Hänt/TT

Annons