ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Johanna Lind Bagges lycka med Anders Bagge – utökar familjen: ”Gåva”

29 aug, 2023 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Kärleken sprudlar mellan Anders Bagge och Johanna Lind Bagge.
Nu kan de dessutom avslöja att familjen väntas få tillökning av en till hund.
– Hon ska heta Elsa, berättar Johanna för Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's danceBrand logo
Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's dance

Idol-aktuella Anders Bagge, 55, och hans kärlek Johanna Lind Bagge, 51, har tillsammans fem hundar. De fyrbenta vännerna betyder allt för paret som även ägnar stora delar av sina arbetsliv till just hundar. Nu står det dessutom klart att familjen planeras att utöka inom närmsta året.

Johanna och Anders Bagge om nya hunden: ”En fantastisk uppfödare”

I en intervju med Hänt berättar Johanna om den stora lyckan och planerna framöver.

– Jag har alltid haft väldigt mycket hundar och hundar är en livsstil för oss. Vi hade två hundar till, som var Jack russel. Ebba och Selma hette de som vi saknar oerhört. De blev 15 år gamla och jag tänker på de varje dag. Det är en speciell ras Jack russel verkligen, alla raser har sin charm men Jack russel är roliga hundar verkligen. Och det skulle vara ett fint tillskott till flocken, säger Johanna till Hänt.

Annons

I nuläget är det inte helt klart att en valp ansluter till familjen under våren, då Johanna inte vågar ta ut lyckan i förskott.

– Vi vet inte riktigt utgången än för det har inte kommit några valpar än. Så man kanske ska vara lite försiktig med att säga om det blir något men vi hoppas verkligen att det kan gå bra, säger hon och fortsätter:

– Det är väldigt viktigt att göra sin research för vi har 1,2, miljoner hundar i Sverige vilket är väldigt mycket. När man skaffar en hund så är det viktigt att man gör research över vilken uppfödare det är, hälsosam ras, hälsosam uppfödning och verkligen ser till att hitta bra uppfödare som har erfarenhet och historik. Men kort och gått så står vi på kö hos en fantastisk uppfödare för en Jack russel. Men man ska inte ta någonting i för givet men det är en gåva om det blir något.

Det ska makarna Bagges nya tillskott heta

Både Anders och Johanna håller nu tummarna ordentligt då de väntat i kön ett bra tag. Makarna har till och med förberett sig med ett namn.

– Det blir bra att skaffa en hund till våren och sommaren. Om det nu blir en till så är det en Jack russel och hon ska heta Elsa, säger Johanna.

FOTO: TT

Annons