LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Anders Bagges stora lycka med Johanna Lind Bagge – berättar om planerna

28 aug, 2023 
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge har ständigt fullt upp med nya projekt.
I höst ser vi honom som jury-medlem i Idol men det händer även ett flertal andra spännande saker.
Nu berättar han om lyckan med hustrun Johanna Lind Bagge!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's danceBrand logo
Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's dance

Anders Bagge, 55, är aktuell som jury-medlem i ännu en säsong av Idol. Musiktävlingen har genomgått några förändringar inför den nya säsongen som exempelvis att de sökande får stöttning av coacher inför att de ska sjunga på sin audition.

När Hänt når Anders berättar han om glädjen över att arbeta med Idol ännu en säsong. Redan nu kan han lova att en spännande säsong väntar för tittarna.

– Med risk för att man blir lite repetitiv i det man säger genom åren, det är ett fantastiskt år. Det har lite grann att göra med att inget år blir det andra likt. Det är nya personer med nya drömmar och nya infallsvinklar, säger Anders till Hänt.

Anders Bagges intensiva höst – berättar själv om planerna

Programmet är däremot inte det enda som Anders arbetar med. Han har nämligen en hel del andra bollar i luften som han arbetat med även under sommaren.

Annons

– Jag har hållit på väldigt mycket att bygga vidare på två bolagsidéer som kommer sjösättas nästa under år men som vi kommer jobba på i höst. En inom musik och en inom hund, säger Anders.

Han fortsätter:

– Sen har vi jobbat mycket med trädgården på Rastaborg, vi har jobbat mycket med att fixa iordning och så har jag varit på Öland på ett bröllop.

Stora lyckan med Johanna Lind Bagge – visar upp kärleken

När det gäller Anders arbetsliv har han ständigt en stöttepelare vid sin sida. Anders och hustrun Johanna Lind Bagge, 51, arbetar nämligen med många av sina projekt ihop. Det gemensamma intresset för arbetslivet glädjer Anders rejält.

– Både jag och min hustru älskar att jobba, vi är entreprenörer. Så vi har svårt att slappna av men jag ska lära mig det också. Lära mig att bara vara.

I dagarna firade makarna Bagge hela fem år så gifta, på Instagram visar han upp lyckan med sin fru.

”5 år sedan på dagen som vi gifte oss Johanna Lind Bagge, vilken underbar och minnesvärd dag det var sen att finaste Ulla vigde oss gjorde inte saken sämre. Nu är det bara 45 år till Guldbröllop och jag e på”, skrev Anders på Instagram för att uppmärksamma dagen.

FOTO: TT

Annons