Artikeln innehåller reklamlänkar

Idolerna svarar på romansryktet: ”Kommer ses efter”

Romanser Idol 2018

Efter kvällens duetter i Idol går romansryktena heta. Är Bragi Bergsson och Hanna Ferm ett par? Är det mer än vänskap mellan William Strid och Wiktoria Johansson? Hänt har svaret.

Finalen av Idol 2018 är nära och den här veckan var det dags för de berömda duetterna. Idolerna paras ihop med en redan etablerad artist och på en vecka ska de skapa magi tillsammans.

Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här! (länk till Aller media shop)

Bragi Bergsson, 25, fick äran att sjunga med en person som tog sig till final i förra årets Idol, nämligen Hanna Ferm, 18. De sjöng låten Up where we belong, en klassisk kärlekslåt, och visst blev det magiskt. Till den grad att fansen började spekulera i om det var mer än bara vänskap mellan dem.

”Perfect match” skriver en följare på Bragis Instagram där han har publicerat en bild på sig och Hanna.

”Love is in the air too…”, skriver en annan.

Även Hanna har publicerat en bild på sig och Bragi där de står tätt intill varandra och tittar varandra i ögonen. I kommentarsfältet trillar nu kommentarerna in om hur bra paret passar ihop.

”Kolla blicken de e fan snyggaste paret juuu”.

”Passar ju bra ihop med”.

Dessutom kommenterade både Anders Bagge och Nikki Amini från juryn parets magi och gnistor sinsemellan. Nu svarar paret själva på romansryktet.

– Jag är supersingel fortfarande, säger Bragi bestämt och fortsätter:

– Vi vill ju göra ett bra uppträdande som berör och det är ändå en kärlekslåt, och om sådana rykten kommer då har man ju lyckats.

Hanna är van att romansrykten uppstår med den man sjunger med. Förra året när hon själv tävlade i Idol sjöng hon en låt tillsammans med Liam ”Liamoo” Cacatian Thomassen. Än idag får hon frågan om de två är ett par. Hon dementerar att det skulle vara något mer med Bragi än vänskap då de två träffades för första gången i veckan.

– Men vi kommer ses efteråt och jag kommer bo på deras hotell. Fast i eget rum då, säger Hannah och skrattar.

Romans mellan William Strid och Wiktoria?

William Strid, 21, sjöng även han duett men med Wiktoria Johansson, 22. De båda två är singlar, Wiktoria ganska nybliven dessutom, och efter deras uppträdande började följarna spekulera i om det kunde vara något mellan dem.

”Som gjorda för varandra”, skriver en följare på Williams Instagram.

Sanningen är att de två faktiskt har träffats utanför Idol.

– Vi har gemensamma vänner. Men det har varit på klubb och vi har inte pratat så mycket då utan mest bara hejat, avslöjar Wiktoria.

Så tyvärr alla fans, det finns ingen romans mellan varken Bragi och Hanna eller William och Wiktoria. Men vem vet vad som händer längre fram…

Idol sänds fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

LÄS OCKSÅ: William Strid talar ut om uppbrottet från flickvännen: ”Ångrade mig”

LÄS OCKSÅ: Efter följarnas frågor – Idol-Nathalie Brydolf om relationen med Bragi

FOTO: IBL/Mattias Hansson

FRÅN FÖRSTASIDAN