TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

William Strid talar ut om uppbrottet från flickvännen: ”Ångrade mig”

09 nov, 2018 
AvStina Dahlgren
William Strid från Idol 2018 ångrar uppbrottet från flickvännen
William Strid är onekligen en flickfavorit i årets Idol. Nu berättar han för Hänt om sitt tidigare uppbrott från flickvännen.
Annons
William Strids ord om årets Idol-deltagareBrand logo
William Strids ord om årets Idol-deltagare

William Strid, 21, har gått från en relativt anonym och tillbakadragen idoldeltagare till en fullfjädrad flickfavorit. Förra fredagen hyllades han av både juryn och tittarna efter att ha framfört låten Hold on, I’m comin, i orginal framförd av Sam & Dave.

I år har nästan alla idoldeltagare varit singlar, men William själv säger att han är mer än så. Han kallar nämligen sig själv för ”supersingel”. Så har det dock inte alltid varit. I april förra året tog det slut med hans senaste flickvän, som också är den enda han har haft.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi var mycket fram och tillbaka, gjorde slut och blev tillsammans igen. Det blev för mycket till slut och det var väldigt hattigt, berättar William.

Det var han som till sist fick nog och gjorde slut på riktigt.

– Så ångrade jag mig tre veckor senare, men då hade hon gått vidare, säger han.

Tiden efteråt beskriver han som jobbig, men idag har han gått vidare. De två har ingen kontakt idag, men när William dök upp i rutan i och med Idol fick han en liten hälsning.

Annons

– Hon skrev och gratta mig nu med Idol, så det var ändå kul, säger han.

Idag trivs han med singellivet och får många meddelanden på sina sociala medier från folk som har sett honom på tv och mer än gärna vill träffa honom. Han erkänner att han har träffat en tjej som skrev till honom på Instagram, en glädjande nyhet för alla hans beundrare där ute. Men det är inte bara positivt för kärlekslivet att ha blivit en offentlig person.

– Det kan ju blir ett problem att folk bara vill vara med en för att man har varit med i Idol, men man får vara extra försiktig bara, säger William.

Trots att han trivs med singellivet vet han vad för typ av eventuell framtida flickvän han letar efter.

– Fötterna på jorden, lite sprallig men inte för sprallig och gärna social, har han tidigare sagt till Hänt.

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

Se William Strid berätta om Idol här:

FOTO: Ibl

Annons