Idol-Sunny Taylors pappa Zafer Taylors ord mot Idol-juryn

ZAFER TAYLOR, SUNNY TAYLOR

Sunny Taylor är en av idolerna i Idol 2021 och varje fredag har hon stort stöd på plats i form av bland annat pappa Zafer Taylor.
Men efter uppträdandet gick Zafer till attack och skrek rakt ut mot jurymedlemmen Katia Mosally.
Alexander Kronlunds hyllning till frun Rebecka: "hon är stark"
Slå på ljud

Idol 2021 är i full gång och nu återstår inte längre särskilt många artister kvar i tävlingen.

De som fortfarande är kvar i tävlingen och tävlar om den prestigefulla vinsten och framför allt skivkontraktet är: Sunny Taylor, Daut Ajvaz, Fredrik Lundman, Erik Elias Ekström, Birkir Blaer, Annika Wickihalder, Lana Sulhav och Jaqueline Mossberg.

Under kvällens fredagsfinal var det Sunny som blev uppropad först av alla idoler och hon var väldigt lättad över beskedet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Sunny Taylor är brorsdotter till tv-kocken Tareq Taylor

Något som är nytt för i år är nämligen att idolerna blir uppropade om de går vidare i tävlingen. Tidigare har det varit som så att alla idoler uppträder under kvällen och i slutet av programmet fick man veta vem som fick minst röster och därmed blir tvungen att lämna i tävlingen.

Men i år är det alltså annorlunda. I år röstar svenska folket under hela veckan och den idol som fått minst röster får inte uppträda under veckans fredagsfinal.

Sunny är en person som gjort stort avtryck på svenska folket under hennes medverkan i tävlingen. Det kanske även är vissa som känner igen hennes familjemedlemmar. Hennes pappa Zafer Taylor är nämligen bror till den kända tv-kocken Tareq Taylor.

Sunnys pappa Zafer kommer, precis som sin bror Tareq, från Malmö. Men innan han fick äran att bli pappa till Sunny så var han på en semester på Barbados.

– Min pappa har styrts av surfing i hela sitt liv. Och det gjorde så att han åkte till Barbados som var menat som en semester, men han träffade min mamma, sen hade de mig, har Sunny tidigare berättat.

Zafer Taylors attack mot Idol-juryn i direktsändning

Varje fredag har Sunnys pappa varit på plats i Idol-studion och stöttat sin dotter. Så är det även den här fredagen och han hejar på för fullt i publiken. Men något som stack ut den här fredagen var hans reaktion efter Sunnys uppträdande.

Det var när Sunny fick feedback från jurymedlemmen Katia Mosally, som hade en del åsikter om att Sunny "wailade" för mycket när hon sjöng som pappa Zafer skrek rakt ut:

– Håll tyst!

Både Idol-juryn och programledaren Pär Lernström blev ganska ställda över hans ord, men Zafer lät sig inte stoppas. Han fortsatte nämligen skrika även när Alexander Kronlund gav sin feedback till Sunny.

– Ska jag också stå ut med häcklare?, frågade sig Alexander Kronlund då och vände sig mot Sunnys pappa i publiken.

Faktum är att det gick så långt att Pär Lernström behövde ge blickar upp mot Sunnys anhöriga i publiken att lugna ner sig.

LÄS OCKSÅ: Erik Elias ilska mot TV4 – efter händelsen i Idol

LÄS OCKSÅ: 4 saker du vill veta om Mariette Hanssons flickvän Isabelle

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN