LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Simon Näslund avslöjar samtalen med Oscar Zia bakom kulisserna

13 okt, 2023 
Oscar Zia och Simon Näslund
Oscar Zia är veckans gästartist i Idol.
Nu kommer det fram att han och deltagaren Simon Näslund funnit tid att småprata med varandra bakom kulisserna.
– Vi har diskuterat mycket hur det kan kännas, säger Simon till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Simon Näslund i Idol 2023 – därför känner du igen honomBrand logo
Allt om Simon Näslund i Idol 2023 – därför känner du igen honom

Simon Näslund, 23, tävlar just nu i Idol 2023, att tävla i tv är inget som är nytt för Simon då han medverkade i Talang 2017. Simon tog sig då hela vägen till semifinalen där han dock blev utröstad och slutade på sjätteplats i tävlingen.

Hur det går för Simon i Idol återstår nu att se men hittills har han fått ordentligt med kärlek från både fansen och jury-medlemmarna. När Hänt når Simon berättar han om känslorna efter den första fredagsfinalen.

– Det var blandat, det var otroligt kul hela alltet men jättetråkigt och jobbigt när ens kompis behöver åka hem och åka ut. Det är så blandade känslor där i slutet, man är glad att man själv har gått vidare men ledsen att man inte kommer få hänga lika mycket, säger Simon.

Annons

Simon Näslund om veckans utmaning i Idol 2023

Denna vecka är det dags för en ny utmaning, temat för veckan är "Idol of fame" vilket innebär att deltagarna ska sjunga låtar från tidigare idol-deltagare. Simon har inför detta valt Linnea Henrikssons låt Säga mig.

– Det känns bra, det är kul att man ska uppmärksamma de som har varit med. Vissa som har varit med visste jag knappt kom från Idol. Som att Linnea som jag ska köra en låt av, säger Simon om temat.

Han fortsätter:

– Jag tycker Linnea är extremt cool och jag älskar hennes sound, hon verkligen gör sin egna grej och jag gillar det. Jag har sett lite klipp från när hon var med i Idol och redan där tyckte jag att hon är så cool och verkligen gör sin grej.

Idol-Simon avslöjar privata samtalen med Oscar Zia

Utöver idolerna kommer vi även att få se Oscar Zia, 27, på scenen då han är veckans gästartist. Simon och Oscar visar sig även fått tillfälle att småprata bakom kulisserna tidigare i veckan.

– Vi har snackat lite med honom, han är superskön och jättehärlig verkligen, säger Simon om Oscar.

Har han kunnat komma med några tips?

– Det tycker jag, vi har diskuterat mycket hur det kan kännas och hur man gör med nerverna.

FOTO: TT/TV4

Annons