LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-programledaren och kärleken har gjort slut – paret har separerat

27 nov, 2023 
Idol 2023
Pär Lernström och Amie Bramme Sey leder Idol 2023 tillsammans.
Nu lider programmet mot sitt slut och något annat som nyligen tagit slut är en av programledarnas kärleksrelation.
Till tidningen Amelia bekräftas nu uppbrottet – som skakat om i familjelivet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känner du igen Idol-profilen? Det gör flickfavoriten William Segerdahl idagBrand logo
Känner du igen Idol-profilen? Det gör flickfavoriten William Segerdahl idag

Idol-säsongen lider mot sitt slut och nu återstår det att se om Cimberly Wanyonyi eller Saga Ludvigsson kammar hem vinsten. De båda är klara för den stora finalen som går av stapeln Avicii-arena den första december.

Under hösten har vi, precis som tidigare år, fått se Anders Bagge, Kishti Tomita, Katia Mosally och Alexander Kronlund agera jury.

Pär Lernströms egna ord om att bli utbytt i Idol

Programledare är fortsatt Pär Lernström och han har faktiskt haft rollen i hela 12 år.

– Jag får inte ens frågan längre, det bara pågår. Nu är det snarare så att om programmet skulle vilja ta en ny riktning och jag är den som behöver bytas ut då skulle man ju få ta ett snack om det. Jag jobbar ju på TV4 så egentligen är det som folk som jobbar på ett vanligt jobb. De får ju inte heller frågan om de vill fortsätta jobbet varje dag, utan man jobbar och lite där är vi väl även om jag inte är fastanställd utan går på kontrakt, sa Pär till Hänt inför säsongens start.

Annons

Någon som däremot varit ny in i gänget under hösten är Amie Bramme Sey, 36, som agerat programledar-sidekick. Amie är en populär programledare som har lett flertal stora galor under åren. Bland annat UNICEF:s årliga insamlingskväll - En kväll för alla barn tillsammans med Lotta Engberg. Amie har även lett ELLE-galan flertal gånger och Grammisgalan. Men Idol var däremot något helt nytt för Amie.

Amie Bramme Sey bekräftar uppbrottet – stora ändringen i familjelivet

Även om Amie är ett välkänt ansikte för svenska folket så har hennes privatliv alltid varit desto hemligare. Amie har en dotter som heter Eira som föddes 2017 men mer än så har inte varit känt.

Nu väljer däremot Amie att bekräfta att hon inte är tillsammans med dotterns pappa Lucien. Det visar sig vara så sent som i våras som paret gick skilda vägar, skriver Amelia som gjort en intervju med Amie.

Utöver Idol har Amie ytterligare ett stort och nytt uppdrag på gång. Hon leder nämligen den kommande säsongen av Bachelor men hennes egna kärleks håller hon gärna privat.

– Mitt nuvarande civilstånd är privat, säger hon till tidningen.

Tidigare under hösten bekräftade däremot Amie att hon har en relation med Paradise hotel-profilen Oliver Strige.

FOTO: TT

Annons