LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen
Festis marknadsföring banner

Idol-profilen rasar efter TV4:s beslut: "Ingen ska titta på skiten"

20 sep, 2017 
Idols eftersnacksprogram ”Idol Extra” har i år fått en ny programledare, och det är något som den förra programledaren Farao Groth är mycket upprörd över. – Hoppas de lägger ner programmet, säger Farao i ”Vakna med NRJ”.
Annons

Nu är kvalveckan i ”Idol” i full gång, och redan nästa vecka kan vi se fredagsfinalerna i rutan igen. Efter varje fredagsfinal så har ”Idol” ett eftersnacksprogram som kallas för ”Idol Extra”, och förra året var det radio-profilen Farao Groth som tillsammans med Gry Forsell, 44, som tog tempen på idolerna som tagit sig vidare. Men i morgonens program av ”Vakna med NRJ” totaldissar Farao både ”Idol Extra” och den nya personen som ska leda programmet.

– Det har nu tillkänna getts att Daniel Redgert, 25, världens kändaste Stureplansprofil  som är helt okänd ute i landet, men superkänd om du rör dig två kvadratmeters diameter från Richie, ska leda ”Idol Extra”, säger Farao i ”Vakna med NRJ” och fortsätter:

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Nu ska man säga så här att det är så roligt för Daniels skull och att jag önskar honom all lycka, men jag önskar honom all olycka och ve. Hoppas de lägger ner ”Idol Extra”, ingen ska titta på den där skiten. Nej, men jag är jätteavundsjuk och jätteledsen.

Annons

Farao berättar att han väntat hela sommaren på ett samtal från Idol, där de ska erbjuda honom att leda ”Idol Extra” i år igen.

– Och sen ser jag på Daniel Redgerts jävla Instagram att han ba: ”Är så himla lycklig över Idol Extra”, och jag ba nej, skriker han, och fortsätter påvisa att han tänker bojkotta programmet i år:

– Jag är öppet missunnsam, jag kommer inte titta på ett enda avsnitt.

Faraos kollega Ola Lustig, 39, i ”Vakna med NRJ” undrar om han vill säga något till Daniel Redgert, och det vill han.

– Jag vill säga till dig så här, att jag vet vart du bor.

Foto: Ibl

Annons