LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Albin Tingwall och Nike Sellmar har gjort slut – anledningen bakom

06 sep, 2023 
Albin och Nike
Albin Tingwall och Nike Sellmar föll pladask för varandra när de tävlade i programmet Idol.
Men nu nästan ett år senare kan vi mötas av ett dystert besked.
Paret har gått skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Albin Tingwall bekräftar uppbrottet från Nike Sellmar: ”Hon lämnade mig”Brand logo
Albin Tingwall bekräftar uppbrottet från Nike Sellmar: ”Hon lämnade mig”

Albin Tingwall, 20, och Nike Sellmar, 28, fann varandra under inspelningarna av programmet Idol. Kort efter att Nike tog hem vinsten kom det fram att hon och Albin dejtade. Det gick även väldigt bra för Albin som landade en andraplats i succéprogrammet.

Sedan dess har det hänt mycket och båda har fokuserat på sin musikkarriär. Under sommaren har Nike varit ute på en sommarturné då hon varit en del av Diggiloo-gänget. När Hänt pratade med Albin i början av sommaren kunde han berätta om planerna framöver och hur sommaren skulle se ut.

– Just nu är fokuset bara att skriva musik för Nike tar alla gig. Det är så absolut, men det är okej. Jag är ändå inte jättesugen på att giga utan jag vill fokusera på att skriva musik och återhämta mig från hösten, sa Albin då.

Annons

Albin Tingwall om att vara utan Nike Sellmar

Att vara utan varandra skulle inte kännas farligt men såklart tråkigt, enligt Albin. Under våren och tidig sommar har Albin och Nike tillbringat mycket tid tillsammans, något som varit intensivt.

– Vi har varit med varandra så otroligt mycket under våren och tidig sommar så det har varit väldigt intensivt på så sätt. Så det kanske är lika bra att få börja sakna varandra igen.

Albin kunde även berätta att relationen flöt på och inget hade ändrats.

– Det är bra och flyter på. Inget har ändrats, hon bor hos sig och jag bor hos mig. Vi träffas så ofta vi kan när vi kan, det hänger ofta på när hon kan för jag är ledig hela tiden. Det blir kanske någon gång i veckan typ för hon är upptagen hela tiden.

Albin Tingwall och Nike Sellmar går skilda vägar

Men nu någon månad senare kan Albin komma med ett dystert besked. Han och Nike har nämligen valt att gå skilda vägar. Det är i ett inlägg på Instagram som de bekräftar uppbrottet.

Annons

”Jag har något tråkigt att berätta. Jag och Albin har gjort slut. Ni vet ibland när man måste göra saker för sin egen skull, trots att man har så mycket kärlek för en person. Så blev det den här gången. Ingenting är svart och vitt. Jag har så mycket kärlek för Albin och kommer alltid att ha det. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och vad jag behöver under vårt förhållande. Han är unik i att ha fått mig att känna mig så respekterad och accepterad för mina känslor. Det är något som är jobbigt att inte få ha kvar. Men han har satt en standard för hur jag vill ha det i en relation. Det är jag så tacksam för. Han är även en av de roligaste människorna på denna jord, och även i vårt uppbrott har han fått mig att skratta som bara ett fåtal människor på denna jord kan få mig att skratta. Det är så otroligt vackert…Nu väntar livet framöver. Ett långt och händelserikt liv, dock utan Albin. Men jag kommer nog få skratta åt Albins tokigheter igen. Det tvivlar jag inte på”.

Albin har även berättat i en intervju med Hänt om uppbrottet. Enligt Albin så var det Nike som ville lämna relationen.

– Det är svårt faktiskt för jag är ju fortfarande kär. Men vi hann ju inte träffas något under sommaren.

Albin vet inte anledningen till uppbrottet och enligt honom så känner inte Nike på samma sätt längre.

Men något positivt som har kommit av uppbrottet är att Albin skrivit flera låtar.

– Jag har skrivit sex låtar efter sommaren och alla handlar om henne, säger han.

FOTO: Claudio Bresciani/TT

Annons