ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Idol-Nike Sellmar, 27, om åldersskillnaden med 19-åriga Albin: ”Han bor hemma”

12 dec, 2022 
Nike Sellmar och Albin Tingwall
Nike Sellmar, 27, och Albin Tingwall, 19, från Idol 2022 dejtar.
Nu berättar Nike för Hänt om hur hon ser på ålderskillnaden mellan de två.
– Det är väl det som är den största skillnaden, säger hon till Hänt.
Annons
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022Brand logo
Nike Sellmar vinnare av Idol 2022

Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, delade Idol-äventyret hela vägen in i kaklet. För ett par veckor sedan möttes de i Tele2-arena och gjorde upp om vinstplatsen. Det var tillslut Nike som kammade hem tävlingen men de båda fann varandra.

Det är nämligen så att årets Idol-finalister dejtar. Det bekräftade Albin för Hänt under förra veckan.

– Det är väldigt roligt. Det trodde man inte det skulle bli. Det är väldigt härligt och det är kul att man delar samma intresse och har lite samma vardag, sa då Albin.

Nike och Albins oväntade första känslor: ”Störde mig på Albin”

Att duon skulle finna varandra var ingen självklarhet, det va nämligen inte kärlek vid första ögonkastet.

– Det är så konstigt, på "sista steget" kollade jag på henne och bara vad gör hon här? Hon pratade inte med någon, var väldigt tillbakadragen och verkade inte så intressant. Hon har också sagt till mig att hon inte heller förstod sig på mig, har Albin tidigare berättat.

Annons

I en ny intervju med Hänt berättar nu Nike om hennes tankar gällande Albin under Idol-tidens första veckor.

– Jag störde mig ju på Albin i början jättemycket. Det är det som är lite roligt att man kan öppna ögonen en extra gång och träffa en person man verkligen har lärt känna på djupet och den personen tycker man väldigt mycket om, säger Nike.

Nike om ålderskillnaden med 19-åriga Albin

Albin är 19 år gammal och tog studenten i somras medan Nike är 27 och har tidigare levt i Piteå med sin dåvarande sambo. Så vad tänker Nike gällande ålderskillnaden, är det något hon reflekterat över?

– I början tänkte jag ganska mycket på det innan jag lärde känna honom. Men sen när jag lärde känna honom slutade jag tänka på det helt för det märks inte när man är med honom. Den enda gången det märks är att han bor ju hemma, det gör i och för sig jag också just nu. Men jag har lite mer erfarenhet av livet på det sättet, men det är väl det som är den största skillnaden, säger hon.

Har du fått hänga hemma hos hans familj?

– Ja men det har jag fått lov att göra för han bor nära Arlanda så det har varit bra. när vi åkt på turné faktiskt.

Även Albin har kommenterat hur han ser på ålderskillnaden.

– Jag känner ändå att jag är tillräckligt mogen för att ha ett sånt förhållande med en så pass mycket äldre tjej. Vi har det bara väldigt bra, sa han då till Hänt.

FOTO: TT/Instagram

Annons