LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-Nike avslöjar: Därför gjorde jag slut med Albin

08 sep, 2023 
Nyligen möttes vi av beskedet att Nike Sellmar och Albin Tingwall avslutat sin relation.
I en ny intervju med Hänt delar Nike med sig av sin syn på uppbrottet och varför det tog slut.
– Man är ledsen för man förlorar en bästavän, säger hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Nike Sellmar berättar om uppbrottet från Albin Tingwall: ”Älskar honom”Brand logo
Nike Sellmar berättar om uppbrottet från Albin Tingwall: ”Älskar honom”

Albin Tingwall, 20, och Nike Sellmar, 28, som föll för varandra under Idol 2022 gick nyligen ut med att de avslutat sin relation. Det var i ett inlägg på Instagram som de bekräftade uppbrottet och förklarade anledningen bakom.

”Jag har något tråkigt att berätta. Jag och Albin har gjort slut. Ni vet ibland när man måste göra saker för sin egen skull, trots att man har så mycket kärlek för en person. Så blev det den här gången. Ingenting är svart och vitt. Jag har så mycket kärlek för Albin och kommer alltid att ha det. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och vad jag behöver under vårt förhållande”, skrev Nike på Instagram.

– Det är svårt faktiskt för jag är ju fortfarande kär. Men vi hann ju inte träffas något under sommaren.

Albin Tingwall om uppbrottet från Nike Sellmar

Han berättade även att han inte visste anledningen bakom uppbrottet. Men att den tuffa perioden gav honom inspiration till fler låtar.

Annons

– Jag har skrivit sex låtar efter sommaren och alla handlar om henne, sa han då.

Albin delade även med sig av uppbrottet på Instagram, då han tackade sina följare för stödet som han har fått.

– Det är aldrig lätt när det blir såhär. Någon gång måste vara ens första heartbreak och det fick komma nu. Jag får bara plocka upp bitarna och börja om på nytt. Jag har mycket roliga saker framför mig och jag har börjat gilla golf igen. Nu säger vi hejdå till ledsna Albin och bara har kul, sa han i en story.

Nike Sellmar om uppbrottet – därför tog det slut med Albin Tingwall

I en ny intervju med Hänt delar Nike med sig av sin syn på uppbrottet och varför hon tog beslutet att göra slut med Albin.

Kom det som en chock för honom (Albin) att du kände så här?

Annons

– Jag har varit hundra procent ärlig, sen så är jag hans första kärlek så han kanske inte riktigt har vetat vad han ska göra av all information som jag har givit honom. Men jag har alltid varit ärlig med vad jag har känt och vad jag har tyckt. Det är också hans förtjänst, han har fått mig att känna mig tillräckligt bekväm för att vara så, säger Nike.

Nike säger att hon älskar sitt jobb och att hon inte har tid för att vårda om en relation. En relation kräver mycket arbete och Nike är inte riktigt där än i livet.

– Jag älskar att jobba, jag har inte tid för att vårda om en relation . Det krävs mycket arbete och jag inte känner att jag är där. Just nu är jag i ett stadie i mitt liv då karriären är det viktigaste, säger hon.

Om det kan bli Albin och Nike igen i framtiden är ovisst. För Nike är det viktigt att Albin lever sitt liv precis som hon ska leva sitt.

– Han ska leva sitt liv precis som jag ska leva mitt. Det har tagit slut av en anledning, det har tagit slut för man behöver det. Man måste prova att leva sen får man se till exempel.

Annons

Nike är just nu singel, något som hon trivs väldigt bra med och hon har inga planer på att ändra den statusen inom nära framtid.

– Just nu är jag jätteglad singel. Har inte varit singel på så länge, jag tror att det verkligen det jag behöver.

Hon har fått stöttning från både familj och vänner men också Albin i sitt beslut.

– Som sagt även fast man sårar en person så är man ledsen själv för jag förlorar en bästa vän. Men jag har fått all stöttning av både Albin och familj och vänner.

– Jag älskade honom jag gjorde inte slut med honom för att jag inte älskade honom men jag behöver något annat i mitt liv just nu. Just nu behöver jag mig själv, säger Nike.

FOTO: HÄNT

Annons