LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Benjamin Ingrossos hemliga samtal med Idol-Klara

02 dec, 2022 
Benjamin Ingrosso och Klara Almström
Redan under Klara Almströms audition till Idol uppmärksammades hon stort.
Benjamin och Bianca Ingrosso var två av dem som blev golvade.
Nu avslöjas det hemliga samtalet mellan Benjamin och Klara.
Annons
Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”Brand logo
Idol-Klara Almström avslöjar verkliga relationen till Sebastian: “Extra syskon”

Det var inte bara juryn som blev golvad av Klara Almströms, 18, audition till Idol när hon ställde sig och framförde Don't Leave Me Lonely av Mark Ronson, 47.

Därmed fick hon med sig en efterlängtad och välförtjänt guldbiljett. Men hon lyckades också imponera stort på Bianca Ingrosso och Benjamin Ingrosso. De hade skrivit om Klara och Benjamin uttryckte att han måste hitta henne och skriva till henne på grund av hennes enorma talang.

– Jag tycker det är skitkul! Nej men det var ju så kul när han skrev där på Instagram. Det blir så mänskligt, att de ser det vi gör, sa Klara till Hänt om orden från Benjamin.

Men något meddelande kom aldrig från den folkkära artisten – däremot var det ingen mindre än Benjamin som gästade den stora Idol-finalen i Tele2 arena och då fick de möjlighet att träffas.

Skärmdump från Bianca och Benjamins konversation

Samtalet mellan Benjamin Ingrosso och Klara Almström

Nu har Klara även fått träffa Bianca. Hon gästade nämligen Biancas egen talkshow BIANCA tillsammans med självaste Benjamin.

Annons

Under programmet berättar han att de redan har träffats och att han då passade på att hylla henne som den fantastiska sångerska hon är.

– Du är otrolig, och vi sågs ju faktiskt förra veckan på Idol. Så jag har ju fått säga till dig hur otrolig du är. Och det vill jag jättegärna säga tusen gånger om. Som jag sa där, du har sådan kontroll men frihet. Och just det är jättelikt. Och jag fattar inte hur du inte är nervös.

Under programmet så håller Bianca med och en skärmdump visas från syskonens konversation där de hyllade Klara efter hennes audition.

Ida snubblade på målsnöret och slutade upp på en tredje plats i Idol

Och visst hade de två syskonen rätt angående Klaras musikalitet. Hon sjöng sig hela vägen till semifinalen där hon snubblade på målsnöret inför finalen och slutade upp på en tredje plats.

Under den stora finalen som avgjordes mellan Albin Tingwall, 19, och Nike Sellmar, 27, fick Klara den stora äran att gå den sista biten fram till Per Lärnström med kuvertet där vinnaren stod.

FOTO: Discovery+

Annons