ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Idol-Katia Mosallys nya kärleksbesked – nu berättar hon: ”Sen får vi se”

30 apr, 2023 
KATIA MOSALLY
Mitt under Idol 2022 kom Katia Mosally med ett besked i direktsändning, nämligen att hon hade blivit singel.
Nu kommer hon med ett nytt besked om kärlekslivet!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”Brand logo
Därför lämnar Katia Mosally Sverige: ”Paus”

Katia Mosally, 36, har gjort fullständig succé sedan dess att hon klev in i Idol-juryn. Från att vara en relativt anonym person till att bli en av Sveriges hetaste kändisar är definitivt en omställning.

Katia sticker ut lite i juryn eftersom hon bidrar med ett internationellt perspektiv. Hon bor nämligen i Los Angeles och jobbar som International Marketing Director på skivbolaget Capitol Records. Nu är hon dock på plats i Sverige eftersom Idol 2023 är i full gång med att spela in "Idol-turnén" och alla auditions.

– Jag bor i LA. Jag är bara här nu för att vi filmar. Så efter Idol blir det tillbaka till solen!, säger Katia glatt till Hänt.

Katia Mosallys nya besked efter kärleksavslöjandet

Det är på öppningen av Gröna Lund som vi träffar Katia och det visar sig att nöjesparken ligger henne oväntat varmt om hjärtat. När hon pluggade till jurist jobbade hon nämligen på Gröna Lund på somrarna.

Annons

– Det är lite nostalgiskt, så om det är någon som blir sjuk så kan jag hoppa in, säger Katia skämtsamt.

Med tanke på Idol så blir det en hel del tid i Sverige för Katias del och under höstens säsong kom hon plötsligt med ett kärleksavslöjande. Nämligen att det hade tagit slut med hennes partner Jean Kartal.

– Nu när jag är singel, måste jag fråga... du har inte en äldre brorsa?, utbrast Katia i affekt efter Albin Tingwalls framträdande.

Nu berättar Katia hur det egentligen ligger till på kärleksfronten idag.

– Eh… Huh, det är unexport territory just nu. Nej men jag vet inte, det är ingenting just nu. Det är fokus på att jobba på mig själv och sen får vi se vad som händer, säger hon till Hänt.

Katia Mosally om ex-pojkvännen

Katia har alltid varit fåordig om vem hennes ex var. Hon förklarade att de var så mycket mer än bara pojkvän och flickvän.

– Han är skådis, jag skulle inte säga att han är min pojkvän, han är mer min partner i livet, min bästa vän. Vi säger partner in crime, men kärleksmässigt också, jag älskar honom, sa hon till Expressen och fortsatte:

– Han är min partner, att säga pojkvän är nästan förminskande för vi är mer än det. Det är mer än flickvän, pojkvän – inte för att vi är gifta, för det är vi inte. Han är min partner i livet och han är min soulmate. Det kan vara en partner man delar allt i livet med, en soulmate kan vara ens bästa vän.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons