LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Jon Henrik Fjällgrens lycka med kvinnliga artisten – nu berättar han

30 apr, 2023 
JON HENRIK FJÄLLGREN
Jon Henrik Fjällgren har hunnit fylla 36 år!
Nu berättar han om det härliga födelsedagsfirandet och lyckan med en välkänd artist.
”Stort för mig”, skriver han.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet härBrand logo
Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet här

Jon Henrik Fjällgren, 36, slog igenom med dunder och brak när han vann Talang 2014. Sedan var det Melodifestivalen som gällde och idag är han en riktig legend inom den stora folkfesten.

I årets melodifestival ställde han upp med bidraget Where you are (Sávean) tillsammans med Arc North och Adam Woods. Grabbarna slutade på en fjärde plats i tävlingen.

De senaste åren har det med andra ord hänt en hel del i Jon Henriks liv både på karriärfronten men även på det privata planet. För snart tre år sedan föddes hans lilla dotter Ella Save och bland annat var låten i Melodifestivalen 2023 en hyllning till henne.

Jon Henrik om födelsedagsfirandet – med Helen Sjöholm

Jon Henrik har hunnit uppleva mycket under sina hittills 36 år på jorden. I dagarna kunde han nämligen titulera sig som 36-åring och det blev ett utomordentligt firande i hans mening.

Annons

”Vilken fantastisk födelsedag det blev igår på Berns med EN KVÄLL FÖR BÖRJE! Det är denna typ av galor jag gillar, när det blir på riktigt med en massa kunskap ihop med berörande och känslosamma livsöden.”, skriver Jon Henrik i ett inlägg på Facebook.

Under onsdagskvällen gick nämligen en gala av stapeln, för att hylla bortgångne Börje Salming. Under galan visade det sig bli många höjdpunkter, bland annat när Jon Henrik fick se Helen Sjöholm, 52, och Tommy Körberg, 74, live för första gången.

”Igår var det första gången jag fick se Tommy Körberg och Helen Sjöholm LIVE vilket var stort för mig. På toppen av det så hade mina vänner tagit sig från Härjedalen till Stockholm för att överraska mig och jag kan lova att de lyckades. Fick igår veta att insamlingen runt Game for Börje i februari genererade över 10 milj. Otroligt! Verkligen stort tack till er familjen Salming – Ni har något unikt över er!”, skriver Mello-stjärnan.

Annons

Jon Henrik firade sin födelsedag i Stjärnornas stjärna

Det är inte första gången som Jon Henrik gör spektakulära saker på sin födelsedag. Om vi backar bandet till 2020 så var han nämligen med i Stjärnornas stjärna på sin bemärkelsedag och på Facebook delade han med sig av glädjen.

”Jag är mållös. Vad ska jag säga? Alltså ni fans är helt makalösa! Det här är den finaste födelsedagspresent jag kunde få.. Det var så kul att få gå tillbaka till mina rötter i latin. Scootern får vänta en vecka till!”, skrev han då.

Jon Henrik slutade på en andraplats i Stjärnornas stjärna.

STJÄRNORNAS STJÄRNA 2020
Stjärnornas stjärna.

FOTO: LORENTZ-ALLARD ROBIN/Aftonbladet

Annons