BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-Katia Mosally bekräftar uppbrottet från pojkvännen – första orden

30 sep, 2022 
https://image.hant.se/image-7765384?imageId=7765384&width=1320&height=1320&cropw=97.22&croph=100&x=0&y=0
Ebba S. Dahlman
Katia
När jurymedlemmen Katia Mosally debuterade i förra säsongen av Idol hade hon pojkvän i USA.
Men nu bekräftar hon att deras förhållande tagit slut.
Annons
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna ordenBrand logo
Ändringen: Penny Parnevik tar över Katia Mosallys plats – egna orden

Det älskade TV4-programmet Idol är äntligen tillbaka i tv-rutan med en rykande färsk säsong där elva lyckliga deltagare tävlar om att förverkliga artistdrömmarna.

Förutom att bedömas av hela Sverige, så tvingas ju idolerna även möta jurymedlemmarnas kritik och hyllningar i fredagsfinalerna. Det senaste tillskottet bland de fyra jurymedlemmarna är Katia Mosally, 35, som axlade rollen efter Nikki Amini, 37, inför förra årets säsong.

Då kilade Katia stadigt med en hemlig pojkvän, men nu avslöjar hon att det tagit slut mellan henne och kärleken.

Katia Mosallys hemliga ex-pojkvän

När Hänt träffade Katia förra året inför hennes debutsäsong som jurymedlem berättade hon om kärleken på andra sidan Atlanten.

Annons

– Jag har kille, sedan långt tillbaka. Han är härifrån [Sverige reds. anm.], men han bor i LA också, berättade Katia för oss då.

Men vem den hemliga pojkvännen var ville hon inte avslöja.

– Men han tar steget ut i det publika när han vill göra det. Så jag ska inte prata för mycket om honom.

Idol-Katia Mosally bekräftar uppbrottet från pojkvännen

Men sedan förra årets kärleksbubbla har paret alltså gått skilda vägar. Något som Katia bekräftar i direktsändning under årets första fredagsfinal den 30 september 2022.

Efter idolen Albin Tingwalls, 19, framförande av Justin Timberlakes, 41, låt Mirrors var det, i vanlig ordning, dags för jurymedlemmarna att komma till tals.

– Nu när jag är singel, måste jag fråga... du har inte en äldre brorsa?, utbrister Katia i affekt, tagen av Albins framförande!

När uppbrottet från den hemliga pojkvännen skedde har vi ingen aning, men alla kärlekskranka personer som suktat efter Katia kan i alla fall glädjas åt att hon är singel igen!

FOTO: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet

Annons