Idol-Fredrik Lundman om att skaffa barn med flickvännen Isabelle

Fredrik Lundman Idol 2021

Fredrik Lundman har gjort stort intryck i Idol 2021.
Som stöd har han bland andra flickvännen Isabelle.
I en intervju med Hänt berättar han om hälsan i Idol – och kommer med ett nytt barnbesked.
– Jag älskar barn, säger han.
Idol-Fredrik om hur det är att ta kritik från juryn
Slå på ljud

Fredrik Lundman fortsätter att skina i Idol 2021. Han, tillsammans med de andra deltagarna, har vecka för vecka bevisat varför de vill vara kvar i tävlingen. Och många är imponerade över Fredriks insatser. Det råder ingen tvekan heller att han gillar country – något han gång på gång visar och beskriver som en livsstil.

I en intervju med Hänt berättar Fredrik nu om sin hälsa, som varit lite svajig under Idol-resan, samtidigt berättar han om kärleken till flickvännen Isabelle och kommer med ett barnbesked!

Fredrik Lundman om hälsan i Idol: ”190 eller inget”

Fredrik har varit rökare i många år, men firar idag på pricken 25 dagar som rökfri. Det var nämligen så att efter den andra fredagsfinalen sjöng han så starkt att han skrek av stämbanden.

För ett par veckor sedan mådde han riktigt dåligt, och är glad att han tagit beslutet att sluta röka för stämbandens skull.

– Det är lugnt, som jag alltid säger, det är bara fortsätta gasa, säger Fredrik.

Du har slutat röka har du tidigare berättat, hur känns det?

– Det var ju några veckor sedan, om jag räknar rätt har jag varit rökfri i 25 dagar, säger han och fortsätter:

– Abstinensen har inte helt försvunnit, men den är betydligt lugnare. Det är jätteskönt att man inte är lika irriterad, jag börjar komma tillbaka till mig själv.

Börjar du bli sliten?

– Nej, alltså jag är som en maskin, jag reflekterar aldrig över det där. Bara jag får min vilodag, annars är jag som ett tåg. 190 eller ingenting.

Fredrik Lundmans barnbesked med kärleken Isabelle

Det har gått ett par veckor sedan den första fredagsfinalen och under fredagarna stöttas Fredrik av familjen, både mamma och pappa är på plats. Fredrik har en god relation till båda sina föräldrar.

– Min pappa har varit vid min sida hela tiden, han köpte min första gitarr. Han har gjort mig till den människan jag är idag.

Sedan Januari är Fredrik tillsammans med flickvännen Isabelle och även hon är på plats under fredagarna.

– Hon är 110 procent stöttande. Det är hon som står för nervositeten, jag är inte lika nervös, har Fredrik tidigare sagt till Hänt.

Fredrik ser ljust på framtiden med flickvännen. Han kan även tänka sig barn, men inte just nu då han är mitt uppe i karriären.

– Svaret på den frågan är absolut ja, men inte nu. Jag är inte redo som människa just nu, men jag älskar barn! Jag skulle vara en jättebra dagpappa eller förskollärare. Jag ska absolut skaffa barn i framtiden, men just nu är jag inte redo. Jag vill kunna ge mitt barn all uppmärksamhet, säger Fredrik Lundman till Hänt.

LÄS OCKSÅ: Idol-Erik Elias Ekström om relationen till de andra deltagarna

LÄS OCKSÅ: TV4-tittarnas kritik mot inslaget med Darin Zanyar i Idol 2021

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN