Idol-favoriten avslöjar: Hon är min nya flickvän

Kevin Klein i årets ”Idol” är en stor romantiker som både har velat och försökt hitta kärleken länge. Men motvind har omvandlats till medvind. Nu visar han upp sin nya flickvän Lovisa.

Att ”Idol”-deltagaren Kevin Klein, 25, är en riktigt romantiker har varit svårt att missa om man följt årets säsong i TV4. Men han sjunger inte bara gärna om kärlek, utan han har även varit öppen med att han både vill och försöker hitta kärleken själv. Och också att han kämpat i motvind länge.

Men hans medverkan i ”Idol” har gett honom medvind, minst sagt. När han fick frågan om han träffat någon för bara veckor sedan avslöjade han att han klämt in en dejt då och då. Men att det ännu inte fanns en specifik person som satt i publiken och hejade på honom varje fredag.

– Det beror på vem man snackar om. Det finns flera, berättade han för Hänt.se då och tillade:

– Det finns ju några som jag träffat någon extra gång. Men grejen är den att det inte finns någon speciell person än.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men nog verkar det även ha blivit ändring på det. På Facebook har han publicerat att han har ett förhållande. Lovisa heter hans nya kärlek, och i ”Kändispodden” berättar han att hon skrev ett långt meddelande till honom efter ett inslag i programmet där han pratat om sin rädsla för att vara ensam.

– Hon skrev någonting som berörde mig och att hon kunde relatera till min historia. Så vi bestämde att vi skulle träffas och snacka lite om det. Vi träffades en del gånger och det ena ledde till det andra, säger Kevin i podcasten.

Lovisa har varit på plats i publiken två gånger hittills för att heja på honom. och även den här fredagen kommer hon vara där för att visa sitt stöd.

– Det där är mitt största pris. När du väl träffar kärleken så är det så himla otroligt. Det går inte att beskriva, det är magiskt, säger Kevin.

Hänt.se har sökt Kevin för kommentar.

Nivån på årets finalister är väldigt hög. 

Kishti Tomita, Alexander Kronlund, Nikki Amini, Anders Bagge är de som sitter i juryn. 

 Gina Dirawi och Pär Lernström är programledaren för Idol 2017.

Daniel Redgert är flygande reporter i Idol extra. 

Programledarna Gina Dirawi och Pär Lernström.

LÄS OCKSÅ: Hanna Ferm avslöjar sanningen om sitt dejtande under Idol

LÄS OCKSÅ: TV4:s spel – därför är Chris aldrig först ut i Idol

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!