Hanna Ferm avslöjar sanningen om sitt dejtande under Idol

Idol-favoriten Hanna Ferm har bestämt sig för att inte dejta under Idol och nu berättar hon varför.

16-åriga Hanna Ferm är en av Idol-deltagarna 2017 som får mest uppmärksamhet på sociala medier. På Instagram finns flera fankonton, och många skriver att de gärna skulle gå ut på en dejt med powertjejen från Pixbo.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Men nu avslöjar Hanna att hon inte tänker dejta någon under Idol.

– Jag har ingen kontakt med folk som har skrivit till mig och visat intresse. Dels för att det inte var så länge sedan jag kom ut ett förhållande. Just nu tänker jag inte på det som händer här, Idol har verkligen hjälpt mig att gå vidare, berättar hon för Hänt.se.

“Jag är inte naiv längre”

Men att hon inte letar efter kärleken under Idol är inget aktivt val. Hannas dejtingförbud har helt enkelt uppstått av sig självt.

– Det är inte medvetet som jag gör det egentligen utan det blir bara så när jag fokuserar på Idol. Det är att jag fokuserar på tävlingen och vännerna här och att vi ska vara en go grupp. Så det inte blivit någon kärlek. Jag är en känslomänniska, så jag måste fokusera på en sak i taget.

Hanna berättar att hennes senaste förhållande inte slutade bra. Kärlekskraschen har fått henne att bli vaksam när det kommer till kärlek.

– Omedvetet så blir det så att jag är på min vakt. Det är svårare för mig att falla för personer, jag är inte naiv längre.

Men när väl dagen kommer då hon är redo att träffa någon så finns det en sak som Hannas drömkille behöver göra.

– Jag ska bli charmad. Men jag har också sagt att man inte uppenbart ska försöka charma mig, och då har vissa skrivit “Hej, du vill inte bli charmad så jag ska inte bjuda dig på fika”, haha. Det är ju gulligt, säger Hanna och skrattar.

SE OCKSÅ: Idol-Hanna om romansryktet: “Man kan aldrig säga aldrig”

Slå på ljud

LÄS OCKSÅ: TV4 avslöjar sanningen bakom Idol-juryns fusk – som tittarna inte får se

LÄS OCKSÅ: Idol-Hanna om det tunga kärlekssveket: “Känns som att han dog”

SENASTE NYTT!