ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-deltagarens förflutna med Pär Lernström – hemliga samtalen bakom kulisserna

26 sep, 2023 
Pär Lernström
Pär Lernström känner till en av idolerna i Idol 2023 sedan tidigare.
Nu avslöjas deras förflutna under en intervju med Hänt.
– Han är jättetrevlig och stöttande, säger Idol-deltagaren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningenBrand logo
Amanda Fondell har gift sig – träffade kärleken under tv-sändningen

Det är spännande dagar i Idol-världen. Hela veckan gör nu idolerna nämligen upp om vilka som ska ta sig vidare till fredagsfinalerna. För att lyckas hamna i nästa steg måste de ta sig igenom kvalveckan där en av idolerna röstas ut varje dag, hela vägen fram till fredag.

Precis som vanligt är det Pär Lernström, 43, som programleder Idol och stöttar deltagarna.

Pär Lernströms förflutna med Idol-deltagaren – känner till varandra sedan innan Idol

Vad tittarna kanske inte vet är att Pär denna gången känner en av idolerna sedan tidigare. Det är nämligen så att Agnes "Liza" Frisk har träffat Pär vid tidigare tillfälle. Liza tävlade i Talang 2020 och träffade redan då Pär, något som hon nu berättar om för Hänt.

Annons

– Det gör vi, vi känner inte varandra men vi har ju träffats förr på Talang då, säger hon till Hänt.

Kände han igen dig när du klev in i Idol?

– Ja det gjorde han. Under audition, det var ju ett halvår sedan nu men han sa "kul att se dig igen". Det var ju massor av år sedan sist så det var jättekul att han kände igen mig.

Det visar sig att Pär har funnits på plats under idolernas repetitioner och peppat de nervösa tävlande.

– Ja det har han, under genrep och så. Men sen håller sig juryn för sig sjäva och Pär övar in det han ska köra och vi Idoler likadant. Men vi träffas under genrep och han är jättetrevlig och stöttande.

Agnes "Liza" Frisk fick lämna Idol 2023 efter kvalveckans första dag

Liza var dessvärre den deltagare som fick lämna programmet efter kvalveckans första dag men det innebär inte slutet för hennes musikkarriär. Nu väntar nya äventyr!

– Nu är det fokus på att skriva låtar. Så jag hoppas på att få jobba med folk som jag inspireras av här i Sverige och kanske utomlands. Bara göra grym musik helt enkelt, säger Liza.

Vad tycker du om det nya upplägget av kvalveckan?

– Nu åkte jag ut och det var ju inte så kul men jag kan ändå förstå att det blev spännande för tittarna. På så sätt kan jag tycka att det blev en rolig twist om man ser det utifrån det perspektivet. Det var en rolig uppdatering av dem.

FOTO: TT/Instagram

Annons