ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Idol-deltagaren Noa del Castillo akut till sjukhus – föll handlöst

25 sep, 2023 
Anders Bagge och Idol-gänget
Kvalveckan i Idol 2023 är nu i full gång med livesändningar hela veckan.
I en intervju med Hänt berättar nu en av deltagarna som medverkat tidigare under säsongen om den olycka han råkat ut för.
– Jag bröt båda benen och båda armarna och fick en fraktur i nacken, säger Noa del Castillo till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtidBrand logo
Efter nedskärningarna – Alexander Kronlund om Idols framtid

Äntligen har det blivit dags för kvalveckan i Idol 2023. Audition-momenten är över och det är nu dags för de 21 deltagarna som tagit sig vidare att göra upp i kvalveckan. I år livesänds kvalveckan från Idol-scenen i Spånga. En efter en ska deltagarna kliva upp på scenen och framföra sina bidrag framför en fullsatt publik både på plats och hemma i tv-sofforna.

I varje avsnitt kommer en deltagare kommer gå vidare direkt till kvalveckan och en kommer dessvärre behöva lämna tävlingen helt och hållet. På fredag gör de resterande idolerna upp om de sista platserna till fredagsfinalerna. Detta är något som är nytt för i år.

Dejtar Idol-profilen efter avhoppet – fann varandra under slutaudition

Någon som inte är med under kvalveckan då han själv valde att lämna programmet är Noa del Castillo, 29. Han hade däremot chansen att kämpa sig vidare men i slutet av slutaudition bestämde sig Noa för att hoppa av Idol 2023.

Annons

– Det var så mycket ångest i lokalerna, många mådde dåligt och var ledsna. Det var mycket tyngd och lite glädje, sa Noa till Hänt angående varför han ville lämna.

Noa del Castillo
Noa. Foto: TV4

Noa fick däremot med sig något helt annat än ett skivkontrakt från Idol, han fann nämligen Deya Boström Säfström, 23. Duon körde sin duett tillsammans och dejtar idag varandra.

– Det var någon spänning mellan oss hela tiden, har Deya tidigare berättat för Hänt.

Idol-Noa akut till sjukhus – föll från hög höjd: ”Bröt båda benen och armarna”

Men tiden efter Idol har inte bara inneburit förälskelse och härliga dejter för Noa. Faktum är att något väldigt dramatiskt skedde strax efter inspelningarna av slutaudtion.

– Det hände ganska mycket efter Idol, när jag kom hem var jag med om en olycka och bröt alla benen. Så nu var jag hos läkaren, säger Noa i en intervju med Hänt.

Han fortsätter:

– Jag bröt båda benen och båda armarna och fick en fraktur i nacken också.

Vad var det som hände?

– Jag föll ner från en hög höjd.

Exakt hur det gick till vill Noa inte gå in på men det hela var en olyckshändelse.

– De här var kanske i maj, sen har jag haft en sommar fylld av rehabilitering. Jag mår bra idag.

FOTO: TT/TV4

Annons