Arvids stora besvikelse mot Idol-juryn – avslöjar bortklippta samtalet

IDOL 2022
Exklusivt

Arvid Edholm charmade Idol-juryn på sin audition i Åre och gick vidare till chorusline och solo-sång i Stockholm. Även därifrån gick han vidare, men i det sista steget föll han.
Nu berättar han för Hänt om sin starka reaktion.
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”
0:24

Efter reklamen: Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

(0:24)

Slå på ljud

Auditions till Idol 2022 är klara och nu har vi fått se duktiga talanger från såväl Stockholm, Göteborg, Malmö och Åre.

Någon som gjorde starkt intryck på både juryn och svenska folket var Arvid Edholm, 16, när han uppträdde framför juryn i Åre.

Arvid hade även en historia som berörde juryn rejält. Han började nämligen umgås med fel personer och hamnade i dåliga gäng. Detta ledde till att han hamnade på ett HVB-hem, säger han själv i programmet.

I år har Idol infört ett nytt moment som går ut på att sjunga duetter. Arvid hamnade i en konstellation med Tang och Nike, men när de skulle få beskedet hur det gått fick Arvid veta att han tyvärr inte går vidare.

Exklusivt
E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet

Idol-Arvids besvikelse mot Idol-juryn: ”På grund av min livssituation”

Nu berättar han för Hänt vad han tror att det beror på.

– Jag tror det var på grund av min livssituation. Det har inte något att göra med mig, tror jag. Utan jag tror bara att de tyckte väl att jag skulle fokusera mer på mig själv än att jag skulle fokusera på Idol, säger han till Hänt och fortsätter:

– Alltså jag kan ju fatta varför de sa så, men jag hade ju inte sökt till Idol om jag inte hade tyckt att jag var redo för det. Alltså jag fattar, men enligt mig så är det väl min ensak om jag tycker att jag är redo för det eller inte.

När Hänt pratar med Arvid är han tillbaka på HVB-hemmet och har hunnit smälta Idol-upplevelsen. Även om han självklart hade hoppats att Idol-resan skulle vara längre än den gjorde. Men det stoppar honom däremot inte från att hålla på med musik – snarare tvärtom. Han har nämligen fullt upp med att skriva musik och skicka in till producenter.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Arvid om sin starka reaktion i tv

Arvids reaktion när han fick beskedet i Idol var något som gjorde att juryn sprang fram och kramade om honom. Nu berättar han vad det var som hände och varför han egentligen blev så ledsen.

– Nej, alltså jag tycker att alla som är med är jätteduktiga och jättesnälla. Alltså anledningen till att jag blev ledsen, det var ju bara för att ett halvår har ju bara bestått av Idol och det har varit stressiga dagar och allting, förklarar han och fortsätter:

– Dels var jag ju ledsen för att jag trodde att jag skulle gå vidare, men sedan så blev det också som att en stor sten bara lossnade, det blev så mycket känslor liksom.

Avslöjar bortklippta samtalet

Men trots det tråkiga slutet verkar Arvid fått en fin relation till juryn. För Hänt avslöjar han att han till och med blev hembjuden till Anders Bagge – ett samtal som inte syns i tv.

Sa de nåt annat än det man får se i programmet?

– Bagge sa ju att jag skulle åka hem och klappa hans hundar. Sedan så blev ju Kishti lite extra emotionell och hon började ju berätta att hon hade varit i en liknande situation som jag är i liksom.

Här sågar Kishti Tomita en av Idol-profilerna

Se klippet här!

FOTO: TV4

SENASTE NYTT!