E-type försvinner helt – efter gravidavslöjandet med Melinda Jacobs

MELINDA JACOBS, E-TYPE

E-type och flickvännen Melinda Jacobs väntar sitt första gemensamma barn. Nu berättar E-type för Hänt om lyckan – men snart kommer vi inte få höra så mycket från paret.
– Väldigt privat ett tag, förklarar han.
Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”
0:24

Efter reklamen: Johanna Lind Bagge om Anders Bagge i Idol: ”Överkörd”

(0:24)

Slå på ljud

Det var i augusti som Martin "E-type" Eriksson, 57, och flickvännen Melinda Jacobs, 38, avslöjade att de väntar sitt första gemensamma barn!

– Fantastiskt såklart! Jätteroligt, det är overkligt till och med. Jag var inte 100 på att jag skulle få vara med om det här!, förklarade Martin ”E-type” för Hänt.

Martin fortsatte berätta för Hänt att det känns lugnt eftersom Melinda är så van vid barn.

– Mest mentalt, Melinda kan det här med barn, så jag känner mig lugn, sa Martin då.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så träffades Melinda Jacobs och Martin "E-type"

Melinda Jacobs har sedan tidigare tre biologiska döttrar samt två familjehemsplacerade pojkar. Hon var även fostermamma till Esmeralda, som blev Lex "Lilla hjärtat" med hela svenska folket.

Det var under våren 2022 som Martin och Melinda gick ut med nyheten att de var ett par. De träffades genom gemensamma vänner och sedan dess har kärleken blomstrat för paret.

Parets relation har blivit väldigt omtalad och ännu mer blev det när de avslöjade graviditeten.

Därför försvinner Martin "E-type" och Melinda Jacobs

När Hänt träffar Martin på röda mattan till premiären av Snövit The musical berättar han mer hur det känns att hela Sverige blivit så engagerade.

– Jag tror att man försöker låta bli att tänka på det, liksom man är glad över situationen men det är så absurt så det går inte att ta in liksom. Men nu är det ju så mycket med andra nyheter, så är det ganska skönt. Vi kom vi sågs och vi försvann, säger E-type skämtsamt.

Paret har tagit reda på bebisens kön, men det är något som de vill hålla för sig själva ett tag till.

– I januari kommer bebis och det finns namn, men de är hemliga, förklarar Melinda för Hänt när vi träffar henne på Snövit The musical.

I samma veva kan Martin också avslöja att snart kommer de att ligga lågt.

– Vi puttrar på med alla uppdrag och så blir det väl inom någorlunda kort tid så blir det ju lite lugnt och väldigt privat ett tag. Sedan så får vi se, då fortsätter allt, säger Martin till Hänt.

FOTO: Amanda Gripenberg, LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN