PT-Sofia Ståhl visar upp gravidmagen – se bilderna här

Pt-Fia

Sofia Ståhl delar ofta med sig av sin vardag till sina följare – men hon brukar oftast hålla på det mest personliga..
Men nu väljer hon att visa upp något väldigt privat – nämligen hennes gravidmage. Se här!
Tareq Taylors okända namnbyte
0:60

Efter reklamen: Tareq Taylors okända namnbyte

(0:60)

Slå på ljud

Sofia Ståhl,34, och Tareq Taylor,52, träffades redan 2019 när de båda medverkade i programmet Lyckomaten. Men då var Tareq i ett förhållande och det var inte förrän i början av detta år, några månader efter att Tareq skilt sig från sin ex-fru, som tv-profilerna blev ett offentligt par.

Paret har efter att deras relation blev känd hållit en relativ låg profil – de har inte postat så många bilder på varandra och Sofia har mest hintat om vad hon gör med sin kärlek på sin blogg och i sina sociala medier – där hon i övrigt är väldigt frispråkig.

Till exempel skrev Sofia nu i slutet av augusti en sammanfattning av sin sommar:

”Semestern tog slut och jag likaså. Kom tillbaka med ett hjärta fyllt av kärlek och ändå låg”, skrev hon i blogginlägget och fortsatte:

”Den här sommaren har innehållit allt och lite till. Tvära kast och alla känslor. Jag är ännu mer nykär och har fått uppleva drömlika stunder”, avslutade hon med.

Tareq Taylors relation till PT-Fias dotter

Både Tareq och Sofia har barn sedan tidigare relationer. Tareq har dottern Ellen Taylor, 18, tillsammans med ex-frun Kristina Taylor. Sofia har även hon en dotter, fyråriga Edith.

Så hur är Tareqs relation till sin nya bonusdotter? Enligt sociala medier verkar den fin. Sofia har nämligen visat upp bilder och videoklipp på hur Tareq umgås och håller i hand med Edith.

”Saker faller på plats och landar mer och mer. Har känt mig genuint glad i flera dagar och det var ett bra tag sedan sist. Ljuvlig helg med Edith och Tareq”, har Sofia skrivit på sin blogg, i ett inlägg med bilder på kärleken och dottern.

Sofia Ståhl visar upp gravidmagen – privata bilderna

Nu väljer Sofia att dela med sig av bilder som berör just lilla Edith. Det är till flera bilder som hon skriver om hur det känns att blicka tillbaka till den tiden då hon väntade barn och hade en stor gravidmage.

”För fem år sedan var det tungt”, skriver hon bland annat. Se bilderna här:

FRÅN FÖRSTASIDAN