LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Hanna om relationen med Liam - träffats mer: "Det finns kemi"

02 dec, 2017 
AvJohanna Bladh
Efter romansryktet – nu avslöjar Hanna Ferm att hon och förra årets Idol-vinnare umgått privat.
Annons

När Idol-finalisten Hanna Ferm stod på scen med förra årets vinnare, Liam “Liamoo” Cacatian, 20, slog det gnistor. Efter det hoppades fansen att det uppstått kärlek mellan paret och nu berättar Hanna att de haft kontakt efter förra veckans framträdande.

– Han var med oss och bowlade häromdagen, bland annat. Vi har gjort ganska mycket i Idolgänget, käkat middag och sånt, berättar hon för Hänt.se.

Hanna Ferm om relationen med Liam: "Finns kemi"Brand logo
Hanna Ferm om relationen med Liam: "Finns kemi"

Liam och Hanna har också haft en hel del kontakt bara dem. Innan semifinalen skickade bland annat Liam ett “lycka till”-sms till Hanna.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja, det gjorde han. Han är jättesnäll och stöttar, verkligen, berättar Hanna.

Men den 17-åriga Idol-deltagaren menar att tittarna aldrig kan avgöra om det finns kärlek eller inte.

– Det är kul att det är alltid lätt för publiken att säga “de två skulle passa bra ihop”. I verkligheten är det lite mer komplicerat. Kärlek är inget ytligt som någon kan se, det är något mycket djupare. Det är självklart kul att folk tycker vi skulle passa bra ihop, det tar jag som en komplimang, säger hon.

Annons

Och känslorna för Liam finns där, även om de bara är vänner just nu.

– Ja, jag känner att vi är jättebra vänner men vi har bara känt varandra i en vecka. Nu menar jag inte att Liam är vem som helst, men.. Det är klart att det finns kemi.

Och alla fans som gillade Hanna och Liams duett förra veckan kanske kan hoppas på ännu en. Enligt Hanna får vi nämligen se mer av henne och Liam framöver.

– Ja jag tror absolut vi kommer fortsätta hänga, säger hon.

Annons