TRENDAR JUST NU!Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna

Hanna Ferm om kvällens Idolfinal: Därför vinner Chris

08 dec, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Idol 2017 har nått fram till finalen, om förstaplatsen fightas Hanna Ferm och Chris Kläfford. Nu berättar Hanna varför hon är säker på att det är Chris som blir kvällens vinnare.
Annons

Ikväll är det final i Idol 2017. Hela hösten har idoldeltagarna svettats och kämpat för att uppfylla sin dröm om att bli artist. Nu är de bara två deltagare kvar som slåss om den ärofyllda titeln och att få stå som vinnare i kvällens final. Det står mellan Hanna Ferm, 17, och Chris Kläfford, 27, som båda varit favorittippade från början, dock den enda lite mer än den andra.

– Vi är väldigt olika, jag rör mig mer på scenen än vad han gör och vi har två helt olika röster. Det är mycket som skiljer sig åt, i princip allt gör det, säger Hanna till Hänt.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Idolerna har berättat att det inte finns någon rivalitet mellan dem och de hyllar varandras talang hela tiden, och Hanna tycker att Chris främsta styrka är hans röst.

– Det han gör bäst är att bara briljera med sin fantastiska röst, speciellt med låtar som han själv tycker om då får han in hjärtat på ett helt annat sätt. Det är framförallt hans röst för den berör verkligen, säger Hanna.

Annons

Och hon är bombsäker på att det är Chris som kommer stå som vinnare i kvällens final.

– Chris vinner, jag tror det. Jag har en känsla av att han kommer göra det och jag tycker att han förtjänar det också, berättar hon.

Om det blir som Hanna tror unnar hon Chris den vinsten, och det kommer inte vara någon ilska gentemot honom.

– Det hade inte varit några sura miner, vi har båda sagt att vi unnar varandra att vinna. Så det kommer inte vara några sura miner oavsett utan bara glädje, säger hon och fortsätter:

– Det är klart att jag hoppas på att jag själv vinner, men jag tror att Chris gör det.

Att Chris varit en favorit från första början tror hon är en av hans fördelar.

– Man ser på sociala medier vilken otrolig respons han får och hur många som hejar på honom, säger Hanna.

Och den respons han får utanför programmet, är det hon tror kommer ta honom längst upp på prispallen.

Annons

– Dels vet jag att han är jätteduktig, men det är inte alltid det som det handlar om, för svenska folket kan rösta på olika saker, inte bara talang.

Att han dessutom ska framföra den låt som gjorde att hela svenska folket förälskade sig i honom, tror hon kommer vara en fördel när Idol-fansen ska bestämma sig för vem de ska rösta på ikväll.

– Han blev populär redan när han körde “Imagine” första gången och nu ska han göra den igen, det tror jag också kommer göra att han har en fördel. Det finns ju de som skulle hugga av sin egna fot för att höra honom sjunga den igen, avslutar hon.

SE OCKSÅ: Hanna Ferm om hemliga samtalet med Chris inför finalen

Hanna Ferm om hemliga samtalet med Chris inför finalenBrand logo
Hanna Ferm om hemliga samtalet med Chris inför finalen

Foto: IBL

Annons