Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet

27 sep, 2019 
Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet
Freddie Liljegren är nybliven pappa – och en av årets idoler.
För Hänt berättar han hur han löser det och varför hans sambo inte närvarar på fredagsfinalen.
Annons
Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet: ”Tajming”
Freddie Liljegren om att kombinera Idol med pappalivet: ”Tajming”

Freddie Liljegren, 26, är en av de som är kvar för att tävla om att vinna hela Idol 2019. Samtidigt som han kämpar för fullt med att leverera på scenen har han även en liten dotter som bara är några månader. För Hänt berättar han hur det går att kombinera idol-livet med pappalivet – och hur det känns att vara ifrån sin flickvän.

– Det är klart man mycket hellre är hemma. Men man försöker njuta av situationen här, det är så mycket roligt som händer här och man får fokusera på det man älskar mest, sjunga och hålla på med musik.

Som tur är spelades det mesta av programmet in i våras och Freddie Liljegrens dotter kom till världen i somras. Så under sommaren har Freddie kunnat vara hemma och njuta av bebistiden, men nu får han försöka kombinera det med allt som hör Idol till.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– De mesta är ju förinspelat och hon kom ju i mitten på juli så de var bra timat så sätt. Då kunde jag köra på med Idol stenhårt till slutet av maj, sen var de bara fokus på att vara en sån härlig och bra pappa som möjligt under sommaren. Nu får jag göra båda samtidigt, både vara en härlig pappa och en stjärna, säger han.

Annons

Därför är inte Freddies sambo på plats

Freddie Liljegren berättar att det är svårt för hans flickvän och dotter att vara på plats, då hon är så pass liten. De pratar just nu om hur de ska lösa det och har ännu inte bestämt sig hur det kommer att bli.

– Jag vet inte om hon kommer vara med nu på fredag, hon är ju ganska liten och det är långa program, säger Freddie Liljegren.

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4.

FOTO: Karin Wesslén / TT/ TV4

Annons