TRENDAR JUST NU!Hänt ExklusivtFarmen 2024Mästarnas Mästare 2024Kändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson

Idol-profilerna berättar om sin relation: ”Allt är väldigt nytt”

06 okt, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Romansryktena cirkulerar för fullt i Idol 2017, men än har ingen kärlek synts till. För än nu, Olivia Åhs avslöjar vilka som är årets kärlekspar.
Annons

Oliva Åhs, 22, är en av deltagarna i årets Idol och hon har snabbt tagit sig in i svenska folkets hjärtan. Och nu verkar det som att en viss annan Idol-deltagare har tagit sig in i Olivias hjärta.

– Jag blir helt generad när vi pratar om det, någonting är det mellan oss. Frågan är bara vad det är, säger Olivia till Hänt.

Om det är kärlek mellan deltagarna vill hon inte svara på, men deras relation växer för varje dag som går.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Kärlek är väl att ta i kanske men vi har en väldigt speciell relation och den har vuxit fram mer nu på något sätt, berättar hon.

Till helgen ska Olivia åka hem till Västerås där hon bor tillsammans med sina föräldrar, dit ska han följa med.

– Det är jättekul och jättemysigt, vi ska ju hem till Västerås nu i helgen, han och Kevin O ska med mig hem till mina föräldrar så det ska bli kul. Vi ska bara bada och mysa, berättar Olivia.

Annons

Idol-deltagaren som Olivia pratar om är ingen mindre än härliga Magnus Schönberg, 29.

– Jag älskar hans person, det är det första jag föll för. Han är en så härlig människa, rolig, ödmjuk, söt och jordnära. Sen är han ju pappa också, det gör att han har både den seriösa, känslosamma sidan och den roliga. Jag tycker om hela honom, alla hans egenskaper, säger hon och fortsätter:

– Allt är väldigt nytt så jag vet inte vad som händer riktigt.

Olivia och Magnus har haft kul tillsammans sedan deras vägar korsades i Idol. Men det var efter att de båda publicerade en bild tillsammans på sina sociala medier som tankarna kring att det skulle vara något mer växte fram.

– Vi la upp den här bilden på oss på Instagram, sen började folk fråga om det är något mellan oss och det var då jag började fundera på om det är det. Sen har vi börjat hänga mer och tagit det därifrån, berättar Olivia.

Säsongens första romansrykte blommade förra veckan kring Hanna Ferm, 16, och Noah Gerstenfeld, 19, men det verkar som att årets par ett helt annat.

– Jag trodde ju att det var Hanna och Noah som var kärleksparet här, men nej det kan vara jag och Magnus.

Hänt har sökt Magnus Schönberg för en kommentar.

SE OCKSÅ: Idol-Magnus om hemliga tecknet i tv: “För hennes skull”

Idol-Magnus om hemliga tecknet i tv: "För hennes skull"Brand logo
Idol-Magnus om hemliga tecknet i tv: "För hennes skull"

Foto: IBL, Privat

Text: Johanna Bladh, Jonna Friberg Wennerberg

Annons