Idol 2023 marknadsföring banner

Efter Idol: Christoffer Hamberg visar upp flickvännen Hanna

25 nov, 2019 
AvIda Gustafsson
Idol-Christoffer Hamberg visar upp flickvännen Hanna
Christoffer Hamberg åkte ur Idol – men vann kärleken.
På Instagram visar han nu upp flickvännen Hanna för sina följare.
Annons
Idol 2019: 27 frågor med Tusse Chiza
Idol 2019: 27 frågor med Tusse Chiza

Med endast två veckor kvar till final börjar årets säsong av Idol på TV4 dra ihop sig. De tre kvarvarande deltagarna är Tusse Chiza, 17, Dao Di Ponziano, 17, och Freddie Liljegren, 26, som alla har chansen att kamma hem årets förstaplats.

En som däremot åkte ur Idol tidigare under hösten var Christoffer Hamberg, 29. Han förlorade då sin chans att vinna tävlingen, men vann istället något helt annat – nämligen kärlek.

Tillägnade låten till kärleken

Under Idols fjärde fredagsfinalen var temat Melodifestivalen och idolerna sjöng en rad Mello– och schlagerlåtar under kvällens gång. Christoffer Hamberg sjöng Det börjar verka kärlek banne mig och efter framträdandet avslöjade han att låten var tillägnad någon speciell.

– Det var till Hanna, bara så hon vet, sa Christoffer Hamberg i Idol.

När Hänt pratade med Christoffer Hamberg efter Idol-sändningen förklarade han att Hanna är en väldigt speciell person i hans liv.

Annons

– Vi träffades genom skolan. Hon är en jättefantastisk, konstnärlig kvinna i runt samma ålder som mig, sa Christoffer till Hänt.

Eftersom Hanna inte var på plats i studion kände Christoffer att det var viktigt för honom att skicka en hälsning till henne. Hela låttexten var dedikerad till henne – förutom en liten detalj.

– Allt förutom ”jag kan ha fel” i låttexten tillägnar jag henne. ”Det börjar verka kärlek banne mig. Men för all del, jag kan ha fel”. Nej, det tar vi bort, berättade Christoffer Hamberg och fortsatte:

– Jag hoppas hon blev glad. Det kändes jättebra ikväll. Jag gick in med glädje och kärlek i hjärtat och gjorde sången så på det viset. Det gav mig nog en extra boost.

Visar upp kärleken Hanna

Christoffer Hamberg pratade tidigare om sin civilstatus i en intervju med Hänt plus. Då beskrev han det som ”lite komplicerat” eftersom det var väldigt nytt. Men efter framträdandet i Idol, och intervjun med Hänt där Christoffer öppet pratade om sin kärlek för Hanna, har den forne Idol-deltagaren nu även valt att publicera flera bilder på sig själv och kärleken på Instagram.

Annons

En vecka efter att Christoffer åkte ur Idol la han upp en bild på sig själv och flickvännen på Instagram där de sittandes på en bänk delar en puss.

”Inte helt dumt att ha fått komma hem ändå”, skrev Christoffer och överöstes med hejarop i kommentarsfältet.

”Så söta ni är”, skrev en följare.

”Skönt att se dig kär!”, skrev en annan.

Sedan dess har Hanna synts till ett par gånger till på Christoffers sociala kanaler. I en ny video på Instagram meddelar Christoffer att Youtube-videon på honom från Idols slutaudition, där han sjöng låten Rosa himmel, har fått över 1 miljon visningar. I klippet syns både Christoffer och Hanna liggandes i en säng.

– Här ligger vi och fredagsmyser lite i sängen, säger Christoffer Hamberg i klippet medan Hanna vinkar till kameran.

FOTO: Instagram, TT/Mattias Hansson

Annons