ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Därför saknas Johanna Lind Bagge under Anders Bagges stora kväll

06 okt, 2023 
Anders bagge och Johanna Lind Bagge
Johanna Lind Bagge finns alltid på plats för att stötta Anders Bagge.
Men under fredagens sändning av Idol saknas hon i publiken, nu berättar hon anledningen.
”Har varit med om många fredagsfinaler genom åren så det är ingen fara”, skriver Johanna till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-auditionBrand logo
Ombytta roller – Anders Bagge gör en Idol-audition

Anders Bagge, 55, och hans kära hustru Johanna Lind Bagge, 51, är ett riktigt dreamteam. Inte nog med att de är äkta makar så är de även kollegor och driver företag tillsammans.

När Anders under hösten sitter i juryn för Idol brukar Johanna alltid finnas på plats i publiken.

– Anders är som sagt var igång med Idol här va och det där går ju bara på rutin och det är alldeles underbart. Det är en tradition som man ser fram emot varje fredag, då det börjar, sa Johanna till Hänt inför förra årets premiär.

Därför saknas Johanna Lind Bagge under premiären av Idol – finns inte på plats

Men inför premiären av fredagsfinalerna i säsongen 2023 berättar nu Anders att han inte vet om någon av hans nära och kära kommer att dyka upp. När Hänt frågar Anders om Johanna under programmets pressdag svarar han:

Annons

– Jag vet inte om hon kommer på fredag, jag hoppas det men hon har så jäkla mycket att göra den där businesswomen. Hon jobbar jämt men eventuellt kommer hon annars kommer hon nog nästa fredag.

Vilka kommer vara på plats under säsongen framöver?

– Johanna och hundarna kommer vara där bakom. Sen har jag lite olika vänner som ska komma förbi.

Johanna Lind Bagge om varför hon missar Anders Bagges premiärkväll av Idol 2023

Några timmar innan den första fredagsfinalen berättar nu Johanna Lind Bagge själv för Hänt varför tittarna inte kommer att se henne i publiken under kvällen.

”Åh jag kommer ej hinna att gå då jag har hundpsykolog/hundbeteendevatare-utbildning i helgen”, skriver Johanna i ett meddelande till Hänt.

Hur känns det att du missar kvällen? Dyker du upp nästa vecka?

”Det gör jag nästa helg. Har varit med om många fredagsfinaler genom åren så det är ingen fara. Hundarna går alltid först och ikväll blir det hundmys och förberedelser inför helgens utbildning som de även är med på.”

FOTO: TT

Annons