LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Därför mörkade juryn stora missen i Idol

02 dec, 2017 
I gårdagens semifinal av ”Idol” var det Gabriel Cancela som fick lämna tävlingen. I ett av sina framföranden missade han en del av texten, och när det var juryns tur att prata undvek de att nämna just det. Istället tokhyllades han.
Annons

I gårdagens avsnitt ”Idol” var det semifinal, och Chris Kläfford, 28, Hanna Ferm, 17, och Gabriel Cancela, 24, gjorde upp om vilka två som skulle knipa de två finalplatserna i Globen nästa vecka. Kvällens tema gick ut på att juryn skulle välja låtar till idolerna. En låt som var en utmaning och en låt att glänsa i. Den som fick lämna tävlingen var slutligen Gabriel, efter att han framfört ”Sexy Back” av Justin Timberlake och ”Sexual Healing” av Marvin Gayes.

Efter han framförde ”Sexual Healing” blev han tokhyllad av juryn. Men vad juryn valde att varken fokusera på eller nämna var att Gabriel tappade texten i början av låten. Vanligtvis är juryn snabb med att kommentera en miss som någon av deltagarna gör i sitt framförande, men inte den här gången.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Ja men jag tycker inte att det gjorde någonting att han fick en blackout där. Genialiskt bra löste han det, han kom in i rätt takt, förklarar Kishti Tomita, 53, för Hänt och Nikki Amini, 33, håller med sin jurykollega:

Annons

– Ja, han tappade text och det la vi märke till. Men han hämtade hem det bra och han gjorde ingen stor grej utav det, och det är så man ska göra i såna situationer. Eftersom att han hanterade det på rätt sätt så tyckte inte jag att det behövdes nämnas.

Troligen gick hans textmiss obemärkt förbi många på grund av hans räddning. Han själv är en av dem, till exempel.

– Jag tänkte inte på det. Alltså skulle man tappa text så är det bara att lösa det så snyggt som möjligt. Det är det en artist måste kunna göra, säger Gabriel Cancela.

SE OCKSÅ: Gabriels tuffa kärlekskrasch – gjorde slut mitt under Idol: “Saknar henne”

Gabriels tuffa kärlekskrasch – gjorde slut mitt under Idol: "Saknar henne"Brand logo
Gabriels tuffa kärlekskrasch – gjorde slut mitt under Idol: "Saknar henne"

Foto: TV4

Annons