Gabriels beslut – efter Ginas kärlekspikar i Idol

26 nov, 2017 
För bara några veckor sedan berättade Gabriel Cancela att han och flickvännen valt att gå skilda vägar mitt under ”Idol”, och efter uppbrottet pikar numera programledaren Gina Dirawi gärna om hans kärleksliv i rutan. Men så här väljer han att hantera både känslorna och pikarna.
Annons

”Idol”-deltagaren Gabriel Cancela, 24, är en av dem som lyckats hänga sig kvar bland de topp tre i tävlingen och är där med en av deltagarna som kliver in i semifinalsveckan. När han klev in i årets ”Idol”-säsong hade han en flickvän vid sin sida sedan en tid tillbaka, men för bara veckor sedan gick han ut med att deras relation fått ett plötsligt slut.

– Vi har valt att lägga förhållandet på hyllan, sa Gabriel till Hänt då.

Han förklarade då också att han tyckte att det var jobbigt att lämna ut sig och sitt privatliv inför en sådan stor publik som ”Idol” har. Men trots det finns det någon som gärna pratar om hans kärleksliv. Programledaren Gina Dirawi, 26, pikar numera gärna Gabriel och det var inget undantag i fredagens sändning.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Tydligen så lever våran broder Gabriel life just nu. Ända sedan Kevin gick ut med sin kärlek på sin Instagram och i programmet så har liksom tusentals kvinnor tagit sig till Gabriels Instagram för att uppleva samma sak, säger Gina i programmet.

Annons

Men Ginas kärlekspikar är något som Gabriel väljer att inte fokusera på. Och han gör det samma när det gäller hans egna känslor efter uppbrottet. Han har valt att ta alla känslor när ”Idol” är över.

– Jag har lagt alla känslor åt sidan. Jag har full fokus på musiken, så är det bara, säger Gabriel och fortsätter:

– Jag får ta de känslorna sen, efteråt.

Har du funderat över vad ditt ex tycker om kärlekspikarna i tv?

– Jag har inte tänkt så mycket på vad hon säger om det. Som sagt, jag har fullt fokus på musiken. Det där får man ta sen, det här just nu förändrar mitt liv. Det är en tävling, man måste kunna fokusera. Så är det.

Gabriels tuffa kärlekskrasch – gjorde slut mitt under Idol: "Saknar henne"
Gabriels tuffa kärlekskrasch – gjorde slut mitt under Idol: "Saknar henne"

Foto: IBL

Annons