LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Därför känner du igen Caspar Camitz i Idol 2020

16 sep, 2020 
Därför känner du igen Caspar Camitz i Idol 2020
När Caspar Camitz klev in till Idol-juryn för att bränna av en audition gjorde han succé.
Nu återstår det bara att ta sig vidare från kvalveckan till fredagsfinalerna.
Men tittarna kan känna igen Norrtälje-killen sedan tidigare, då det inte är första gången han syns i tv-rutan.
Annons
Därför känner du igen Caspar Camitz i Idol 2020Brand logo
Därför känner du igen Caspar Camitz i Idol 2020

Caspar Camitz, 25, gjorde succé på sin audition i Idol 2020. Innan han klev in för att sjunga kunde tittarna ana en viss nervositet och Caspar berättade vad han kände för att han snart skulle bli bedömd.

– Det är alltid speciellt att bli bedömd i sin konstform, någonting som betyder mycket för en. Så det är ytterst känsligt, sa Caspar i programmet.

Men det visade sig att han inte hade mycket att vara nervös inför. Juryn som består av Anders BaggeAlexander KronlundKishti Tomita och Nikki Amini blev alla imponerade, vilket ledde till fyra ‘ja’ och slutaudition i Stockholm.

Efter audition har succén fortsatt och Caspar tog sig vidare till kvalveckan i tävlingen. Nu ligger hans öde i tittarnas händer. Kommer Caspar synas till i Idols fredagsfinaler under hösten? Det får helt enkelt framtiden utvisa!

Caspar Camitz i Idol 2013

Många av tittarna kan känna igen Caspar Camitz sedan tidigare, vilket inte heller är så konstigt. Det är inte första gången som Norrtälje-killen dyker upp i tv-rutan. År 2013 träffade Caspar Idol-juryn för första gången. Uppställningen såg lite annorlunda ut då och bestod av Anders Bagge, Laila Bagge och Alexander Bard.

Caspar Camitz i Idol 2013
FOTO: TV4

Caspar glänste då med både beatbox och sång, något som gav honom en guldbiljett till slutaudition. Men där någonstans slutade resan i Idol för Caspar – för tillfället. Sju år senare gjorde han comeback. Med sig hade han en gitarr, men det som imponerade mest var sångrösten.

Annons

Band med Paradise hotel-deltagare

När Caspar Camitz entrade scenen i slutaudition kunde tittarna ana en viss scenvana. Inte så konstigt! Caspar sjunger nämligen i band och har uppträtt en hel del i hemorten Norrtälje, men då på betydligt mindre scener.

Ett av banden som Caspar sjunger glatt i heter Dancing Lynx. Det finns alltså en möjlighet att tittarna kan ha sett honom uppträda live tidigare, innan Idol-resan drog igång.

Dancing lyx Caspar Camitz
FOTO: Instagram

Men Dancing Lynx är inte det enda bandet som Caspar är medlem i. Varför vara medlem i ett band när man kan vara med i två? Det finns ett annat band som heter Soldåd som står med fötterna i Norrtälje, även där är Caspar delaktig.

Har tittarna inte sett till Caspar på scen tidigare så kanske han synts till i en viss persons flöde på sociala medier? För visst kan många känna igen killen till vänster på bild? Bandets andra hälft består nämligen av Paradise hotel-profilen Niklas Åkerlund, 26, även kallad ”Dirty Nick”.

Caspar Camitz Soldåd
FOTO: Instagram

Bandet har släppt flera låtar och många finns att streama på Spotify!

Kvalveckan i Idol sänds 14-18 september klockan 20.00 på TV4 och på TV4 Play.

FOTO: TV4

Annons