ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilerna
Festis marknadsföring banner

Därför har Anders Bagge inte flyttat in på slottet: ”Går inte”

06 sep, 2023 
Anders Bagge
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge la vantarna på Rastaborgs slott i början av sommaren.
Men än har paret inte flyttat in, något som Anders nu berättar om.
– Det går inte så då får vi se vart vi landar, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's danceBrand logo
Anders Bagges stora stöd till Johanna under Let's dance

Efter en fullspäckad sommar väntar nu en höst fylld med Idol-arbete för Anders Bagge, 55. Musikproducenten och artisten är nämligen en del av juryn även denna säsong.

När Hänt når honom berättar han att tittarna har en spännande säsong framför sig. Det dyker nämligen upp en hel del talanger även i år.

Anders Bagge om livet på Rastaborgs slott – efter avslöjandet om nya boendet

Under sommaren har Anders fixat i slottet som han och hustrun Johanna Lind Bagge, 51, skaffade sig tidigare i år. Det var i början av juni som Hänt kunde avslöja att makarna Bagge skulle flytta in på Rastaborgs slott.

– Vi flyttar! Det känns jättespännande. Det kommer bli vår första gemensamma hem. Det känns viktigt på något sätt. Våra vänner bor nära, det är hästar och det känns jättehärligt, sa då Anders till Hänt.

Annons

I en ny intervju med Hänt berättar nu Anders att han och Johanna ägnat mycket tid under sommaren för att komma i ordning på slottet.

– Vi har jobbat mycket med trädgården på Rastaborg, så vi har jobbat med att fixa iordning, säger han.

Därför har Anders Bagge och Johanna Lind Bagge inte flyttat in i slottet

Det visar sig däremot att det riktiga flyttlasset ännu inte har gått, utan flytten verkar få ta sin lilla tid.

– Vi har inte riktigt flyttat än, vi är fortfarande lite mitt emellan. Vi har fortfarande vårat gamla hus så vi har två hus helt enkelt. Vi bor och är skrivna på det gamla huset men vi har firmorna och företagen på Rastaborg.

Annons

Tänker ni flytta över till Rastaborg eller tänker ni ha kvar båda?

– Just nu ligger huset ute till salu och det är där vi kommer utgå ifrån. Vi kan inte ha två boenden, det går inte så då får vi se vart vi landar. Men i september är det många visningar och det finns många spännande intressen på huset som ska följas upp. Så jag tror att september är en sådan månad som kommer handla mycket om mitt gamla hus och se till att man hittar någon. Det är ett fantastiskt ställe så jag hoppas någon köper det. Det är ett häftigt hus.

FOTO: TT/Erik Olsson Fastighetsförmedling

Annons