LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seMasked singerRobinson 2024NyhetsmorgonUllared-profilernaTaylor Swift
Festis marknadsföring banner

Dao Di Ponziano Molander avslöjar missen i Idol som TV4:s tittare aldrig fick se

12 okt, 2019 
AvStina Dahlgren
Dao Di Ponziano Molander
Dao Di Ponziano Molander hyllades av Idoljuryn men var inte nöjd själv.
Nu berättar hon om paniken som uppstod bakom kulisserna bara sekunder innan hennes uppträdande.
Annons
Allt om IdolBrand logo
Allt om Idol

I Idols tredje fredagsfinal var det tema ”Världens bästa låt”. Tittarna hade fått vara med och ta fram låtar som de ansåg vara just världens bästa låtar, och det blev därför en kavalkad av hits som framfördes under gårdagens direktsändning på TV4.

Dao Di Ponziano Molander är en av de yngre deltagarna i år. För knappt en vecka sedan fyllde hon 18, vilket såklart firades med de övriga deltagarna. Igår uppträdde hon med låten Sand som i vanliga fall sjungs av Molly Sandén.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Efteråt var det en lyrisk jury som fullkomligt öste beröm över den nyblivna 18-åringen.

– Det kändes som att man kom under ditt skinn för en sekund och fick lära känna Dao, ditt riktiga dig, och det berörde, sa Anders Bagge.

– Jag får inte bort gåshuden, sa Alexander Kronlund och fick medhåll från de andra.

Nikki Amini kallade i sin tur uppträdandet för fläckfritt.

Hade haft en dålig dag innan fredagsfinalen av Idol

Trots hyllningars var det en missnöjd Dao som mötte Hänt efteråt.

Annons

– Ska man lyssna på juryn så gick det ju bra och publiken tyckte om det, men jag kände mig inte så nöjd idag. Jag har haft en jättedålig dag bara och kände mig inte bekväm eller närvarande, säger hon.

Hon berättade hur allt gått emot henne hela dagen och hur hon haft svårt att hålla humöret uppe. Dessutom var hennes klänning något för liten vilket resulterade i att det blev panik bara några sekunder innan det var dags för henne att börja sjunga.

Dao om det TV4:s tittare aldrig fick se

Det som tittarna aldrig såg var hur Dao äntrade scenen när hennes intro sändes. När hon ställt sig i rätt position sprang plötsligt en kvinna ut på scenen och började pilla på hennes klänning. Sekunden innan kamerorna riktades mot Dao kastade sig kvinnan bort från scenen och syntes därför aldrig i sändningen. För Hänt berättar Dao vad som egentligen hände.

– Vi har haft en del problem med den här klänningen . Den är ganska liten så vi har fått sätta tejp för brösten och sedan har det varit kameror och jag måste hålla på att dra i klänningen. Jag har bokstavligen fått dubbelhäftande tejp för allt där i, säger hon.

Då tejpen hade lossnat var kvinnan tvungen att rusa till undsättning.

– Ja, så vi behövde sätta tillbaka den för annars skulle allt lossna och det hade inte varit bra, säger Dao och skrattar.

Idol sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och på TV4 play.

FOTO: TT/Mattias Hansson

Annons