Astrid Risbergs stora förvandling efter Idol 2019

27 dec, 2019 
Astrid Risbergs förvandling
Astrid Risberg gjorde succé när hon deltog i Idol 2019.
Nu avslöjar artisten att hon har valt att förändra sitt utseende.
– Shit va snygg, skriver en följare i en kommentar.
Annons
Allt om Idol
Allt om Idol

Astrid Risberg, 20, lyckades charma både TV4-tittarna och juryn när hon deltog i Idol 2019. Hon hamnade på en hedrande sjätteplats efter att ha gjort sitt sista framträdande, vilket var en duett tillsammans med artisten Albin Lee Meldau, 31.

Den 6 december var det dags för final och det blev till slut Freddie Liljegren, 26, Tusse Chiza, 17, som gjorde upp om vinsten. Avsnittet inleddes med att gamla deltagare återvände till Idol-scenen för att framföra ett gemensamt nummer. Men Astrid syntes inte till någonstans, något tittarna var snabba på att uppmärksamma. Snart avslöjade Astrid Risberg anledningen till sin frånvaro i rutan.

– Jag hade självklart hade velat vara där ikväll och stötta Tusse och Freddie. Men jag valde att sätta mitt mående först och inte utsätta mig för den miljön just nu då jag inte mår bra psykiskt, sa hon till Hänt vid tillfället.

Astrid Risbergs comeback efter Idol

Efter detta drog Astrid sig tillbaka och hennes Instagram-konto, som hon annars uppdaterar flitigt, ekade tomt. Tidigare i december kom Idol-profilen med ett glädjande besked till fansen – hon hade nämligen bestämt sig för att göra comeback.

Annons

I kommentarsfältet var det tydligt att följarna var lyckliga över att artisten äntligen mår tillräckligt bra för att återvända till musiken och scenen.

Avslöjar nya looken efter Idol 2019

Under Idol-resan blev det tydligt för TV4-tittarna att Astrid Risberg är en person med en alldeles egen stil, både när det kommer till musiken men även utseendemässigt.

Astrids tuffa klädsmak, tatueringar och långa, svarta hår fick henne att sticka ut rejält från de andra deltagarna. I ett inlägg på Instagram avslöjar Astrid Risberg nu att hon har valt att förändra sin look. Hon har nämligen klippt av sitt långa svall och har numera en kortare frisyr. Förvandlingen hyllas av följarna.

”Shit va snygg du var i kort hår”, skriver en person i en kommentar.

”WOWOWOW villken babe”, skriver en annan.

https://www.instagram.com/p/B6dlmZ2J-qh/

FOTO: Mattias Hansson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons