ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Anders Bagge om Pär Lernström – så är han bakom kulisserna

30 aug, 2023 
Anders Bagge och Pär Lernström
Pär Lernström har arbetat med Idol i hela tolv års tid.
Nu berättar Anders Bagge för Hänt om hur programledaren är bakom kulisserna.
– Vi är glada att vi har kvar vårat jobb i juryn, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”Brand logo
Pär Lernströms besked om Anis Don Demina – därför saknas han: ”Det är som två olika tv-program”

Den nya Idol-säsongen är nu i full gång och gänget har begett sig till Göteborg för att se vilka stjärnor de ska plocka med sig till slutaudtion.

Någon som finns med oavsett vilken stad Idol spelas in i är programledare Pär Lernström, 42. Han har nämligen arbetat med programmet sedan 2011. Men hur är det då egentligen att arbeta med Pär? Jo, Anders Bagge, 55, vet precis hur Pär är bakom kulisserna.

Anders Bagge om Pär Lernström – så är det att jobba med honom

I en intervju med Hänt berättar nu Anders om ändringarna i programmets nya säsong samt relationen till programledaren.

– Det som har hänt är ju att de har kommit på den här grejen med att varje stad har sin coach. Det har varit ett väldigt starkt komplement som jag tycker det är det behövs. Pär Lernström är ju Pär Lernström han skulle kunna hålla ihop hela programmet, vara jury och allting, säger Anders och fortsätter:

Annons

– Han skulle verkligen kunna vara allting för han är en så komplett människa. Det finns ju ingen bättre än honom, så vi är glada att vi har kvar vårat jobb i juryn kan jag säga lite skämtsamt. Snart kommer det bara sitta fyra Pär Lernström där.

Är det så man ser på det när man jobbar med Pär?

– Ja, han håller ihop det. Han är verkligen kaptenen på skutan som för oss genom vattnet på ett härligt gungande sätt.

Johanna Lind Bagge om familjelyckan med Anders: ”Elsa”

Utöver Idol har Anders och hustrun Johanna Lind Bagge, 51, roliga planer på gång. De har nämligen ställt sig i kö för att skaffa en till hund.

– Det blir bra att skaffa en hund till våren och sommaren. Om det nu blir en till så är det en Jack russel och hon ska heta Elsa, har Johanna berättat för Hänt.

FOTO: TT

Annons