Idol 2023 marknadsföring banner

Anders Bagge avslöjar hemliga detaljerna bakom frieriet: ”Planerat länge”

11 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
Anders Bagge förlovade sig i förra veckan med kärleken Johanna Lind. Nu berättar han för första gången om förlovningen och varför det var så viktigt att allt blev rätt.
Annons

Anders Bagge, 49, må vara en stor favorit hos svenska folket och allra mest i Idol 2017. Men den som är jurymedlemmens favorit är tveklöst hans kärlek Johanna Lind, 46, som han i förra veckan föll ned på ett knä för. Paret förlovade sig på Vadstena Klosterhotell och nu har de en varsin ring på fingret som ett bevis på deras kärlek.

– Hon har finare ring än mig, vi tittade på ringar och sen frågade jag vad hon tyckte var fint och sen hittade jag en ring och ja, berättar Anders för Hänt.

Att få fram den rätta ringen i rätt storlek kan vara knepigt när man vill göra det i smyg, men det löste Anders utan problem.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon har ju ringar som har legat framme som försvann en sekund, en ring som jag såg att hon haft på sig en gång. Hon har nästan aldrig ringar, hon är ingen smyckestjej, men hon hade på sig den en gång och sen låg den i badrummet och då tog jag den, säger han.

Annons

Frieriet var förstås ingenting spontant utan för Anders låg det en hel del planering bakom den stora gesten till kärleken.

– Jag hade planerat det ganska lång tid, 4-5 månader, berättar han.

Och den största detaljen i hans plan var att Johanna inte skulle ha en aning om att det skulle ske.

– Det viktigaste var att hon skulle bli överraskad, säger Anders.

Och det var precis vad hon blev.

– Det kan jag lova dig, hon sa “nej, nej gud vad härligt” och jag ba vadå nej?, berättar han och fortsätter

– Jag misslyckades ju med frieriet till Laila, då tappade jag ringen under bordet och kunde inte hitta den, så jag är inge bra på att förlova mig. Men det som är skönt är att det här var sista gången jag gjorde det.

Kärleken mellan Anders och Johanna är enorm och den fortsätter bara att växa. Det är därför de vill vara tillsammans.

– Jag är superlycklig, vi är jättetajta och vi mår väldigt bra tillsammans. Vi är otroligt starka tillsammans, som ett team ska vara, avslutar Anders.

Annons

bagge

Fina hyllningen från Anders Bagges flickvän: "Sånt fint team"
Fina hyllningen från Anders Bagges flickvän: "Sånt fint team"

SE OCKSÅ: Fina hyllningen från Anders Bagges flickvän: “Sånt fint team”

Foto: IBL

Annons