TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Efter förlovningen – nu utökar Anders Bagge familjen: ”Dundersötast!”

07 nov, 2017 
AvJoakim Almén
Efter Idol-profilen Anders Bagges förlovning med flickvännen Johanna Lind levererar han nu nästa – glada – familjebesked.
Annons

Det händer mycket för Anders Bagge, 49, just nu. På fredagskvällarna sitter han, som alltid, i Idol-studion i Spånga som en av de populära medlemmarna i Idol-juryn. Och privat verkar livet också leka för Bagge. I söndags förlovade han sig med flickvännen, den tidigare Fröken Sverige-vinnaren Johanna Lind, 46. Som om inte förlovningen vore nog – det visade sig även att Bagges föräldrar förlovade, och gifte sig, på exakt samma datum som sonen Anders förlovade sig med Johanna – 4 november.

Späckade dygn för Anders, minst sagt. Men det slutar inte där – nu har den erkänt hundkära tv-profilen utökat familjen med en ny medlem: jajamen, en ny hund.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

”Alltså hur svårt kommer detta bli man vill ju ha alla 3, världens bästa uppfödare @crownedbulldogges visade dessa och ett gäng flera. Men en ska bli kompis med @irisbagge och heta Sonja eller Sigvard”, skriver han om det kommande nytillskottet.

Annons

Anders Bagges hund Iris ska alltså få en ny lekkamrat. Huruvida hunden ska heta ”Sonja” eller ”Sigvard” återstår att se. Bagges följare verkar i vilket fall tycka att hunden i mitten är sötast, och att den passar att heta både ”Sonja” och ”Sigvard”.

”Den i mitten är ju dundersötast!”, skriver en följare.

”Tycker han i mitten ser ut som en Sigvard”, skriver en annan, medan en tredje menar att ”den i mitten” är en Sonja.

”Den i mitten är ju Sonja”.

Vilken av de urgulliga hundarna som hamnar i familjen Bagge/Linds ägo lär vi bli varse om längre fram.

Annons