LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Allt du vill veta om Kadiatou Holm Keita i Idol 2018

07 dec, 2018 
Allt du vill veta om Kadiatou holm keita Idol 2018
Här är allt du vill och behöver veta om Idol-deltagaren Kadiatou Holm Keita.
Annons

Kadiatou Holm Keita, 17, är en av finalisterna i Idol 2018 och hon tävlar nu om vinsten mot Sebastian Walldén i Globen under kvällen. I kväll i finalen kommer vi att få se henne göra något hon inte gjort i tävlingen innan – vi kommer att få se henne dansa fullt ut på scenen för första gången.

– Min dröm har varit att kommer jag till Globen vill jag ha en show. Sång, dans, styling, allt ska bara sitta. Den här låten har ett dropp som är på 40 sekunder så det kommer bli en jävla massa dans, berättade hon för Hänt under repetitionerna i veckan.

Kadiatou Holm Keita kommer från Lidingö i Stockholm, och till vardags pluggar hon på gymnasiet då hon går sånglinjen på Fryshuset.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Hennes familj består av tre storasystrar, en lillebror och en halvstorebror. Hon jobbar ibland extra som barnvakt men satsar mest på sina studier, när hon inte är med och tävlar i Idol det vill säga.

Kadiatou är 181 cm lång, och för Hänt har hon förklarat en hel del knasig fakta om sig själv. Hennes hemliga talang är att öppna glasflaskor med tänderna, hon är beroende av chips och dipp och och hennes största förebild är Beyoncé.

Annons

Relationen med William Strid

När Idol drog igång i höstas var Kadiatou singel, men annat är det nu är Idol lider mot sitt slut. Under veckornas gång har hon fattat tycke för en annan deltagare i programmet, William Strid, 21. Men kärleken växte inte fram på en gång mellan Kadiatou och William, det hann gå en tid innan de blev något mer än bara vänner.

Hänt kunde först av alla avslöja romansen mellan Kadiatou och William, och i veckan bekräftade även Kadiatou att de valt att kalla varandra för pojkvän och flickvän.

Om det är någon som undrat vad Kadiatous tatuering på axeln föreställer så är det hennes gammelmormors namnteckning.

FOTO: IBL

Annons