Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännernas stora oro över Justin Bieber och Haileys äktenskap

Justin och Hailey Bieber på promenad

I höstas sa kärleksparet Justin Bieber och Hailey Baldwin ja till varandra. Men deras vänner är oroliga över deras förhållande för deras stora problem med tilliten.

Justin Bieber, 25, och modellen Hailey Baldwin Bieber, 22, förlovade sig sommaren 2018, bara några månader efter att Justin brutit upp med Selena Gomez, 26. I september ryktades det att paret hade gift sig i New York. I november bekräftade Justin på sin Instagram att han och Hailey hade gift sig och det var även då Hailey bytte efternamn till Bieber.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Ber fansen om hjälp

Nu några månader efter bröllopet har paret det kämpigt. En nära källa till paret har berättat till Us Weekly att Justin just nu är deprimerad och har isolerat sig i Kanada.

– Han känner att han blir behandlad som ett djur så fort han går utanför hemmet. Det är alltid människor runt om honom eller paparazzis som vill fota honom.

Justin är inte inlagd på rehab men han går hos olika läkare för att ta itu med hans depression och ångest, skriver Us Magazine.

Och såklart påverkar det parets förhållande. Källan berättar att deras vänner är oroliga för paret då de noterat att de fortfarande inte litar på varandra och har det kämpigt just nu.

– Han vill att hon ska vara hans fru och behöver det och hon vill stötta honom, men det är svårt när han går igenom allt detta.

Hailey finns där för Justin och har inte tänkt lämna honom, berättar källan. Justin har delat med sig av sina känslor till fansen på Instagram och önskar att de ska be för honom.

”Vill bara uppdatera er om vad jag går igenom. Jag har haft det väldigt jobbigt, känner mig bortkopplad och konstig. Önskar att ni ber för mig”, skrev Justin på sin Instagram.

LÄS MER: Hailey Baldwin: Därför tog jag Justin Biebers efternamn

LÄS MER: Se exklusiva bilder inifrån Justin Biebers nya lyxhus

LÄS MER: Efter ryktena – Hailey om barnbeslutet med Justin Bieber

FOTO: TT/Instagram

SENASTE NYTT!