Artikeln innehåller reklamlänkar

Hailey Baldwin: Därför tog jag Justin Biebers efternamn

Hailey Baldwin och Justin Bieber

När Hailey Baldwin gifte sig med Justin Bieber valde hon att ta hans efternamn. Nu berättar hon om beslutet att välja bort sitt släktnamn.

Modellen Hailey Bieber, 22, gifte sig med kärleken Justin Bieber, 24, förra året. Trots att de är varandras äkta makar officiellt har de ännu inte haft en bröllopsfest eller ceremoni.

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Tidigare i år avslöjades det att paret har anlitat en festkoordinator som ska planera bröllopsfesten, men att ett datum ännu inte är spikat.

– De hade hoppats på att få till det i januari och kan knappt vänta på att få fira tillsammans med vänner och familj. Men nu är det januari och inget firande verkar vara inplanerat. De tänker inte stressa fram något utan vill i lugn och ro få allting perfekt, berättade en källa för 17online vid tillfället.

Valde att byta från Baldwin till Bieber

Eftersom paret gifte sig kort efter att de börjat dejta började fansen direkt spekulera i huruvida Hailey var gravid. Men dessa rykten dementerade hon i en intervju med Vouge nyligen. Där berättade modellen att det kommer dröja flera år innan hon och Justin Bieber skaffar barn.

Någonting annat som fansen reagerade på när nyheten om det unga parets giftermål blev offentligt var varför Hailey, som tidigare hette Baldwin i efternamn, valde att byta till makens. 22-åringen var tidigare förknippad med namnet Baldwin då hon delar det med pappan Stephen Baldwin, 52, samt farbrodern Alec Baldwin, 60, som båda är framgångsrika skådespelare.

I en intervju med Bustle berättar hon nu för första gången om beslutet:

– Jag är väldigt stolt över mitt släktnamn. Jag kommer från en familj med en lång historia inom den här branschen. Jag minns att jag frågade min pappa innan jag gjorde bytet för att höra om han skulle bli arg och han svarade bara ”Nej, jag bryr mig inte! Vi älskar dig och alla vet ändå att du är en Baldwin” och det är ju sant, berättar hon för Bustle.

Men trots att släkten var okej med Haileys beslut var hon själv inte helt bekväm det till en början.

– Det tog ett tag innan jag vande mig vid det. Det var definitivt lite märkligt först, säger Hailey.

LÄS MER: Efter ryktena – Hailey om barnbeslutet med Justin Bieber

LÄS MER: Därför skjuter Justin Bieber och Hailey upp bröllopsfesten

FOTO: Andy Kropa/TT

SENASTE NYTT!