Artikeln innehåller reklamlänkar

Efter ryktena – Hailey om barnbeslutet med Justin Bieber

Hailey Baldwin om barnplanerna med Justin Bieber.

Efter spekulationerna om att Hailey Baldwin var gravid när hon gifte sig med Justin Bieber ger Hailey nu besked om parets barnplaner.

Nyheten om förlovningen mellan världsstjärnan Justin Bieber, 24, och supermodellen Hailey Baldwin, 22, fick hela nöjesvärlden att tappa hakan i somras. De hade ju bara varit ett par i några veckor?!

ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Men sanningen var att Justin Bieber och Hailey Baldwin byggt upp sin relation under flera års tid. Redan 2015 kom de första bilderna på dem två tillsammans, men de dementerade alla romansrykten och sa att de var väldigt goda vänner. Året därefter var de definitivt mer än bara vänner då de sågs hångla på skådespelaren Leonardo DiCaprios nyårsfest på St. Barts.

Romansen varade inte länge, och i en intervju avslöjade Hailey Baldwin att deras unga ålder och deras karriärer satte stopp för kärleken. Men sommaren 2018 blommade kärleken återigen upp hos paret.

I en intervju i modemagasinet Vogue berättar Justin om känslorna som plöstligt kom tillbaka, starkare än någonsin.

– När jag såg henne i juni förra året insåg jag hur mycket jag älskade henne och hur mycket jag saknade henne och hur vilken positiv inverkan hon hade på mitt liv. Jag kände bara ”detta är vad jag har letat efter”, säger Justin Bieber i Vogue.

Då skaffar Justin och Hailey barn

Efter förlovningen dröjde det inte länge innan paret tog steget och blev äkta makar. Dock bara på pappret. I all enkelhet valde Justin och Hailey att bara skaffa ett äktenskapscertifikat. Den storslagna bröllopsfesten får vänta tills ett senare tillfälle.

Det hastiga beslutet att gifta sig så kort inpå förlovningen gav upphov för en rad olika spekulationer hos fansen. Många trodde att det plöstliga beslutet grundade sig i att Hailey var gravid. Men de spekulationerna väljer nu paret att slå hål på – och ger nu ett klart besked om barnplanerna. I Vogue förklarar Hailey att det kommer dröja flera år innan paret skaffar barn.

LÄS MER: Justin Biebers avslöjande om bröllopet med Hailey: Därför gifte vi oss så snabbt

LÄS MER: Hemma hos Justin Bieber och kärleken Hailey Baldwin

LÄS MER: VINN BILJETTER TILL MELLO-FINALEN!

FOTO: TT

SENASTE NYTT!