Hemma hos Justin Bieber och kärleken Hailey Baldwin

Justin Biebers hus
NU GRATIS

Justin Bieber har äntligen fått flytta hem till Kanada och det är inte en liten herrgård han och fästmön Hailey Baldwin har investerat i. 840 kvadratmeter stort utrymme och en privat sjö.
✔︎ Se exklusiva bilder inifrån lyxhuset

Det händer mycket i popstjärnan Justin Biebers liv just nu. 24-åringen friade i somras till flickvännen Hailey Baldwin, 22, och bröllopsplanerna är i full gång. Trots att de är varandras äkta makar officiellt har de ännu inte haft en bröllopsfest eller ceremoni.

Samtidigt har han köpt sig en gigantisk herrgård i hemlandet Kanada för 50 miljoner kronor skriver sajten TMZ.

Så lycklig och stabil som popstjärnan är just nu har han dock inte alltid varit. Efter att ha slagit igenom som 15-åring startade en tuff resa för flickidolen.

I samma veva som han blev världskänd började också sociala medier bli stort. Alla människor hade en kamera på sin mobiltelefon och Justin var bevakad nästan dygnet runt. Han hamnade i allt mer trubbel när han på olika sätt försökte fly från paparazzis och fans, bland annat blev han stoppad av polisen när han körde för fort. Han hamnade även ofta i handgemäng med fotografer.

Hamnade i trubbel

När han var 19 år avslöjade TMZ att stjärnan hade tagit droger på en fest. Samma år spelade han i Sverige, och polisen hittade då narkotika ombord på turnébussen. Året därefter blev han arresterad för att ha kört bild drogpåverkad. Ja, skandalerna har helt enkelt avlöst varandra…

Många förväntade sig att sångaren skulle gå samma tragiska öde till mötes som så många andra artister som slår igenom i ung ålder. Kan det vara kärleken som till slut blir räddningen för den partyglada tjejtjusaren?

Med 840 kvadratmeter stort utrymme, fyra sovrum, sex badrum, spelrum, hemmabio, eget gym, vinkällare, en privat sjö precis utanför och till och med en egen hästracing-bana, så finns det gott om utrymme för Bieber och kärleken Hailey Baldwin att ha det trevligt.

Eftersom paret gifte sig kort efter att de börjat dejta började fansen direkt spekulera i huruvida Hailey var gravid. Men dessa rykten dementerade hon i en intervju med Vouge nyligen. Där berättade modellen att det kommer dröja flera år innan hon och Justin Bieber skaffar barn.

Någonting annat som fansen reagerade på när nyheten om det unga parets giftermål blev offentligt var varför Hailey, som tidigare hette Baldwin i efternamn, valde att byta till makens. 22-åringen var tidigare förknippad med namnet Baldwin då hon delar det med pappan Stephen Baldwin, 52, samt farbrodern Alec Baldwin, 60, som båda är framgångsrika skådespelare.

Spana in lyxhuset på bilderna här nedanför!

Justin Biebers herrgård

Herrgården i Kanada har en egen privat sjö. FOTO: IBL

Justin Biebers herrgård

FOTO: IBL

Justin Biebers herrgård

Drömbadkaret! Spana in utsikten. FOTO: IBL

Justin Biebers sovrum

Ett av husets fyra sovrum. I den här kingsize-bädden finns gott om plats för två. FOTO: IBL

Justin Biebers villa

Huset har ett spelrum där stjärnan kan slappna av och ha kul. FOTO: IBL

Justin Biebers vardagsrum

Vardagsrum. FOTO: IBL

Justin Biebers walk-in-closet

En walk-in-closet där Justin kan ha sin skosamling. FOTO: IBL

Justin Biebers kök

I köket finns gott om plats om Justin vill ha över vänner eller familj. FOTO: IBL

Justin Biebers stora kök

Köket har även ett matsalsbord med plats för åtta personer. FOTO: IBL

LÄS MER: Exklusivt: Hemma hos Kylie Jenner och Travis Scott

LÄS MER: Så gick det sen för skådisarna i Bert – den siste oskulden

SENASTE NYTT!