Artikeln innehåller reklamlänkar

Vännernas chockavslöjande: Kylie Jenner är gravid igen

Kylie Jenner pekas ut som gravid igen

Kylie Jenner är gravid igen! Det hävdar åtminstone vänner till tv-profilen som noterat hennes förändring och beteende och nu radar upp "bevis".

Kylie Jenner, 20, lyckades med konststycket att hålla sin första graviditet superhemlig. Det var först när dottern Stormi föddes för fem månader sedan som hon bekräftade att hon blivit mamma.

”Graviditeten har varit den vackraste, mest stärkande och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse”, skrev hon i ett Instagraminlägg som slog ned som en bomb.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

Nu spekuleras det i att Kylie och pojkvännen Travis Scott väntar sitt andra barn. Källor nära paret har uttalat sig till In Touch om att det hela är väl planerat.

– Hon erkände för sina vänner några månader sedan att de försökte få barn, säger källan och fortsätter:

– Kylie säger att hon skulle älska om hennes dotter hade en bror att leka med, snarare förr än senare. Och nu pratar alla om att hon redan verkar visa tecken på att hon är gravid.

Vännerna grundar det hela på att Kylie Jenner har återgått till sina stora cravings från första graviditeten; hamburgare från In-N-Out. Dessutom är hon målmedveten att komma tillbaka i sin gamla form – samtidigt som hon kan äta gränslöst många donuts. Vännerna uppmärksammar även att den unga influencern ska vara “superkänslosam” och att hon nyligen tog ut sin läppförstoring.

– Hon har hintat om att hon och Travis har en stor hemlighet som ska avslöjas, säger uppgiftslämnare och noterar samtidigt att pojkvännens beteende är märkligt:

– Han har setts lägga sin hand över hennes mage.

Det återstår helt enkelt att se om Kylie Jenner kan titulera sig tvåbarnsmamma inom nio månader. Med historien i ryggen kan det vara så att fansen får reda på det först när barnet är fött.

Se de senaste bilderna på Kylie Jenner här:

Nu avslöjar Kylie Jenners vänner att hon är gravid igen.

Vännerna hävdar att Kylie och Travis väntar sitt andra barn, bara fem månader efter dottern Stormis födsel.

Kylie Jenner höll första graviditeten superhemlig i 9 månader, och frågan är om hon kommer uttala sig nu?

Den senaste bilden på Kylie Jenner skvallrar inte om någon långtgående graviditet.

Å andra sidan är systrarna Jenner-Kardashian queens på att hålla graviditeter hemliga.

Kylie Jenner ska ha sagt till sina vänner att hon försöker bli gravid igen, och nu tror de att hon lyckats.

Kylie ska tydligen ha samma cravings som hon hade under graviditeten med Stormi.

Kylie ska ha hintat om att hon och Travis har en hemlighet att avslöja.

Travis ska även ha börjat lägga handen beskyddande över Kylies mage igen.

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners skönhetsförändring på 5 månader gamla dottern

LÄS OCKSÅ: Kylie Jenners fans i chock efter nya bilderna – livvakten pekas ut som Stormis pappa

FOTO: Ibl, Stella

SENASTE NYTT!