TRENDAR JUST NU!MadonnaCéline DionVictoria BeckhamBritney SpearsHoney Boo Boo

Vännernas chockavslöjande: Kylie Jenner är gravid igen

20 jul, 2018 
https://image.hant.se/image-4950803?imageId=4950803&width=1320&height=689
Malin Ljung
Kylie Jenner pekas ut som gravid igen
Kylie Jenner är gravid igen! Det hävdar åtminstone vänner till tv-profilen som noterat hennes förändring och beteende och nu radar upp "bevis".
Annons

Kylie Jenner, 20, lyckades med konststycket att hålla sin första graviditet superhemlig. Det var först när dottern Stormi föddes för fem månader sedan som hon bekräftade att hon blivit mamma.

”Graviditeten har varit den vackraste, mest stärkande och livsomvälvande upplevelsen jag haft i hela mitt liv och jag kommer faktiskt sakna det. Jag uppskattar mina vänner och särskilt min familj som har hjälpt mig att hålla det här speciella ögonblicket så privat som vi bara kunde. Min vackra och friska dotter kom den 1 februari och jag kunde bara inte vänta med att dela med mig av den här välsignelsen. Jag har aldrig känt sådan kärlek eller glädje, jag skulle kunna spricka! Tack för visad förståelse”, skrev hon i ett Instagraminlägg som slog ned som en bomb.

Nu spekuleras det i att Kylie och pojkvännen Travis Scott väntar sitt andra barn. Källor nära paret har uttalat sig till In Touch om att det hela är väl planerat.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Hon erkände för sina vänner några månader sedan att de försökte få barn, säger källan och fortsätter:

– Kylie säger att hon skulle älska om hennes dotter hade en bror att leka med, snarare förr än senare. Och nu pratar alla om att hon redan verkar visa tecken på att hon är gravid.

Vännerna grundar det hela på att Kylie Jenner har återgått till sina stora cravings från första graviditeten; hamburgare från In-N-Out. Dessutom är hon målmedveten att komma tillbaka i sin gamla form – samtidigt som hon kan äta gränslöst många donuts. Vännerna uppmärksammar även att den unga influencern ska vara “superkänslosam” och att hon nyligen tog ut sin läppförstoring.

– Hon har hintat om att hon och Travis har en stor hemlighet som ska avslöjas, säger uppgiftslämnare och noterar samtidigt att pojkvännens beteende är märkligt:

– Han har setts lägga sin hand över hennes mage.

Det återstår helt enkelt att se om Kylie Jenner kan titulera sig tvåbarnsmamma inom nio månader. Med historien i ryggen kan det vara så att fansen får reda på det först när barnet är fött.

Se de senaste bilderna på Kylie Jenner här:

FOTO: Ibl, Stella

Annons